Prijs
€ 407.500,- t/m € 682.500,-
Status
Verkocht
Woonoppervlakte van
113 m2
Woonoppervlakte tot en met
158 m2
Perceeloppervlakte van
161 m2
Perceeloppervlakte tot en met
721 m2

Beschrijving
project - Waterrijk Oosthuizen fase 3B2

Inschrijven kan via de projectwebsite. Aan de zuidzijde van Oosthuizen, vlak bij het Markermeer, ligt ‘Waterrijk’. Een ruim opgezette woon- en leefomgeving met aandacht voor groen en water. In deze landelijke omgeving, komt een heel nieuw dorp in de kenmerkende stijl van de omliggende bebouwing. In Waterrijk voel je je gelijk thuis. Waterrijk bestaat uit een reeks van nieuwe woonclusters

Inschrijven kan via de projectwebsite.

Aan de zuidzijde van Oosthuizen, vlak bij het Markermeer, ligt ‘Waterrijk’. Een ruim opgezette woon- en leefomgeving met aandacht voor groen en water. In deze landelijke omgeving, komt een heel nieuw dorp in de kenmerkende stijl van de omliggende bebouwing. In Waterrijk voel je je gelijk thuis.

Waterrijk bestaat uit een reeks van nieuwe woonclusters die min of meer vrij in het landschap liggen. Om het dorpse karakter te versterken, staan de verschillende woningtypen door elkaar heen. Hierdoor ontstaan er knusse pleintjes. De woningen worden omgeven door water, waarbij de oevers op een natuurlijke en kindvriendelijke manier worden aangelegd met rietstroken en mooie knotwilgen. De woningen aan de rand van het plan hebben prachtig uitzicht over het open landschap.

In veelzijdig nieuwbouwplan Waterrijk vindt je een grote variatie aan woningen in authentieke, landelijke stijl. Vrijstaande woning, luxe villa, riante 2-onder-1 kapwoning, semi-bungalows of eengezinswoning. Wat je woonwens ook is, je vindt jouw droomhuis in Waterrijk.

Lees volledige beschrijving

Woningtypes

Semi-bungalow

Tussenwoning

2 onder 1 kapwoning

Vrijstaande woning

Hoekwoning

Bouwnummers

×