Terug

Omschrijving

Je wordt zondagochtend om 07.00 uur wakker van de fluitende vogeltjes. Je stapt uit bed, trekt je hardloopkleren en fluistert tegen je partner dat je gaat hardlopen. Zodra je buiten bent komt de rust van de zondagochtend tegemoet. Fijn om op deze manier lekker wakker te worden. Waar je ook gaat is het groen. Als je na 45 minuten weer

Je wordt zondagochtend om 07.00 uur wakker van de fluitende vogeltjes. Je stapt uit bed, trekt je hardloopkleren en fluistert tegen je partner dat je gaat hardlopen. Zodra je buiten bent komt de rust van de zondagochtend tegemoet. Fijn om op deze manier lekker wakker te worden. Waar je ook gaat is het groen. Als je na 45 minuten weer thuis komt, zie je dat de tafel al gedekt is en genieten jullie van een heerlijk ontbijt.

Kom binnen

Welkom thuis. De entree van deze woning zit aan de voorkant. Wat meteen opvalt is de afwisseling in gebruik van materialen. Het onderste deel van de gevel is uitgevoerd in een fraaie grijze baksteen en het bovenste deel in een stijlvolle cement grijze composiet gevelbekleding (onderhoudsvrij) die oogt als hout. Steek de sleutel in het slot, open de deur en loop naar binnen. Je komt meteen in de keuken. Hier maak jij straks elke ochtend een voedzaam ontbijt klaar. In de wintermaanden eet je aan tafel, in de zomermaanden uiteraard in de tuin. Zet de deur open en je haalt buiten naar binnen.

Verdieping met mogelijkheden

Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer met toilet. Met een vaste trap kom je op de ruime zolder met aansluiting voor de wasmachine en droger. De zolder richt je helemaal naar wens in. Wordt het de masterbedroom of toch een ruimte waar je lekker kunt sporten? Jij bepaalt.

De fietsen hebben trouwens hun eigen plek in de vrijstaande houten berging in de tuin. En de auto? Die parkeer je aan de overkant van de woning. En dat allemaal in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Hier wonen is 365 dagen per jaar een vakantiegevoel!

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 407.500,-
Aantal bouwnummers
3

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Liggingen
Buiten bebouwde kom
Woonhuiskwaliteit
Normaal

Indeling

Woonoppervlakte
113 m2
Perceeloppervlakte
161 m2
Inhoud van
418 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin

Bergruimte

Schuur-Berging
Vrijstaand hout

De bouwnummers van het type Tussenwoning

×
×