Projectontwikkeling

Uw partner voor de verkoop van uw nieuwbouwproject

Sopar is de grootste nieuwbouwmakelaar in Purmerend en groot Waterland. Als vaste partner van diverse grote en kleine ontwikkelaars hebben wij een uitstekende visie op zowel kansen als bedreigingen. Wij zijn een belangrijke speler in de bestaande bouw, waarbij we alle ontwikkelingen op de lokale woningmarkt dagelijks ervaren. Een belangrijke zekerheid, die we graag met u delen, in welke fase van ontwikkeling uw project ook is. Integriteit is daarbij een belangrijke pijler. Uw informatie wordt uiteraard discreet behandeld. Met grote zorgvuldigheid voorzien wij u van objectief advies, zodat ook uw project volledig aansluit bij de vraag van morgen. Daarmee zijn wij dé partner voor projectontwikkelaars die hun nieuwbouw snel, doelgericht en met maximaal voordeel willen verkopen of verhuren. Dit is wat Sopar voor u kan betekenen:

Sopar denkt mee

Sopar weet als geen ander dat u uw project snel en tegen de beste voorwaarden wilt verkopen of verhuren. Om dat voor u te kunnen realiseren, zijn wij graag vanaf het begin bij het project betrokken. Dat biedt ons de mogelijkheid om vanaf het eerste moment te ondersteunen en mee te denken over marktanalyses, planoptimalisatie, fasering, lokale concurrentie en de positionering van uw project in de markt.

Sopar biedt deskundig (marketing)advies

Sopar beschikt over een aparte, gespecialiseerde afdeling Nieuwbouw. Onze nieuwbouwmakelaars hebben jarenlange ervaring in projectontwikkeling. Op basis van deze expertise, gekoppeld aan onze kennis van de wensen van potentiële kopers, adviseren we u over de beste marketing- en verkoopstrategie.

Sopar vindt snel geschikte kopers

Sopar is een makelaar die al jaren toonaangevend is in de nieuwbouw. Het voordeel daarvan is dat wij beschikken over een database met potentiële kandidaten. Zo kunnen wij een zorgvuldige analyse maken van uw doelgroep. Voordat wij u in contact brengen met potentiële kopers, doen wij onderzoek naar hun financiële daadkracht. Op basis van een waardebepaling van hun eigen huis en een hypotheekadvies dragen we uitsluitend kopers aan van wie we zeker weten dat ze de woning ook kunnen betalen.

Sopar maakt potentiële kopers enthousiast

Als we geschikte potentiële kopers hebben gevonden, stellen onze nieuwbouwmakelaars alles in het werk om uw project zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Met een duidelijke marketingvisie en doelgroepanalyse bepalen we in overleg met u via welke kanalen we uw project het beste aan de man kunnen brengen. Bijvoorbeeld door informatieavonden en verkoopbijeenkomsten te organiseren, waarbij we uw project op een enthousiaste en aansprekende manier in beeld brengen. Omdat wij een goed beeld hebben van de wensen en eisen van de bij ons ingeschreven potentiële kopers, kunnen we onze marketing- en presentatietools optimaal op hen afstemmen.

Sopar ontzorgt

Als Sopar uw project gaat verkopen, nemen wij u een aantal zorgen uit handen. Door eerst een voorselectie te maken uit ons uitgebreide bestand van potentiële kopers, brengen we u alleen in contact met geschikte kopers. Dat scheelt u een hoop extra werk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw project snel verkocht wordt. Zo heeft u een solide partner met betrokkenheid!

Sopar biedt helder inzicht in verloop van project

Als opdrachtgever heeft u via deze website toegang tot een geavanceerd Opdrachtgeversdossier. Hier vindt u in één oogopslag alle benodigde informatie en het laatste nieuws over het project. U kunt als het ware over de schouder van de makelaar meekijken hoe het verloop van het project is, van uur tot uur, 24/7 en 365 dagen per jaar.

Wilt u weten wat Sopar voor uw project kan betekenen?

Onze nieuwbouwmakelaars vertellen u graag meer over onze diensten en werkwijze. Bel voor een vrijblijvende afspraak: 0299-420097.
We helpen u graag verder!