Taxaties

Wat is de waarde van uw huidige woning? En wat is de waarde van uw nieuwe woning? Voor een goede en betrouwbare taxatie van uw huis, met service, bent u bij Sopar Makelaardij aan het juiste adres!

Aan woningtaxatie en bedrijfstaxaties worden tegenwoordig strenge eisen gesteld. Sopar voldoet aan de hoogste standaard; onze taxateurs zijn gecertificeerd en bevoegd om te taxeren voor álle banken en financiële instellingen in Nederland.

Een taxatie bestaat voor een deel uit een bouwtechnische rapportage en voor een deel uit een analyse van de actuele marktsituatie. Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in elk onderdeel van de taxatie en de taxatie begrijpelijk te maken voor onze opdrachtgevers.

Onze makelaars zijn aangesloten bij het NWWI, dus mogen voor elke bankinstelling voor u taxeren. Een taxatierapport nodig? Neem contact met ons op:
info@sopar.nl
0299-420097

Kopen, verkopen, verhuur of hypotheek?

Sopar is een full-servicemakelaar. In welke fase je ook verkeert: het is altijd goed om te weten waar je staat en wat je kunt. Geheel vrijblijvend! Ook voor verkoop, verhuur, of een nieuwe hypotheek kan je bij ons terecht.

Meer weten? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Bel 0299-420097.
We helpen je graag verder!