Verhuur en huur

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Of wil je juist gaan huren? Ook voor verhuur en huur kan je bij Sopar makelaars terecht. Dankzij onze kennis van de woningmarkt in Purmerend en ons netwerk in Groot Waterland weten we ook wat er speelt in de huursector. Dus of je nu een huurder of een huurhuis zoekt, Sopar helpt je de juiste match te vinden!

Je wil je woning (tijdelijk) verhuren?

Als jij je huis voor korte of langere tijd wil verhuren, wil je natuurlijk het liefst een huurder die geschikt en betrouwbaar is. Maar waar en hoe vind je die? Sopar kan je helpen de juiste huurder te vinden. We komen dan eerst vrijblijvend bij je op bezoek om je woning te bekijken. Ook noteren we dan jouw wensen, de gewenste huurprijs en andere voorwaarden omtrent de verhuur. We beschikken over een grote database met mensen die actief op zoek zijn naar een huurwoning. Op basis van jouw input selecteren we uit die database een aantal geschikte kandidaten die voldoen aan jouw voorwaarden. Vervolgens regelen we de inschrijving en de bezichtigingen. Als we samen met jou de geschikte huurder hebben gevonden, helpen we je met het opstellen van de huurovereenkomst. Ook zorgen we ervoor dat de sleuteloverdracht netjes en volgens de regels verloopt. Zodat jij met een gerust hart je woning kan toevertrouwen aan de huurder van jouw voorkeur.

Kosten

Als de huurovereenkomst is getekend vragen we je een courtage die gelijk is aan één maand huur.

Wil je een woning huren in Purmerend en/of omgeving?

Kies je voor huren in plaats van kopen? Of zoek je een tijdelijke huurwoning, bijvoorbeeld om de periode tussen je oude en nieuwe koopwoning te overbruggen? Ook daarvoor biedt Sopar de juiste expertise. Wij zijn goed op de hoogte van het huuraanbod in deze regio en hebben veel contacten met verhuurders. Op basis van jouw wensen en (financiële) mogelijkheden zoeken de perfecte huurwoning. Als we die samen met jou hebben gevonden, dan regelen we de huurovereenkomst en zorgen we voor de oplevering en sleuteloverdracht.

Kopen, verkopen, verhuur of hypotheek?

Sopar is een full-servicemakelaar. In welke fase je ook verkeert: het is altijd goed om te weten waar je staat en wat je kunt. Geheel vrijblijvend! Ook voor verkoop, verhuur, of een nieuwe hypotheek kan je bij ons terecht.

Meer weten? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Bel 0299-420097.
We helpen je graag verder!