Je huis verkopen in Purmerend

Jouw eigen woning; het is de plek waar je je thuis voelt, herinneringen hebt gemaakt en waaraan je verknocht bent. Toch is het nu tijd voor een volgende stap: je gaat je huis verkopen. Voor die fijne plek wil je natuurlijk wel de beste prijs krijgen. Sopar makelaars helpt je daarbij. Zodat jij straks met een tevreden gevoel je geliefde huis aan de volgende eigenaar kunt overdragen.

Huis verkopen in Purmerend en/of omgeving?

Sopar is de grootste full-servicemakelaar in deze regio. We weten precies wat er speelt in de stad en haar omgeving en kennen de regionale woningmarkt van binnenuit. Daardoor hebben we veel contacten, óók met potentiële kopers. En kunnen we binnen korte tijd veel belangstellenden voor jouw woning genereren. Samen met jou bepalen we de beste strategie. Heeft een potentiële koper zich gemeld, dan sluiten wij dank zij onze scherpe onderhandelingstechnieken voor jou de beste deal, tegen de beste verkoopprijs. Als je voor Sopar kiest, nemen we je stap voor stap mee in het verkoopproces. Zó zien die stappen eruit:

Stap 1: we komen bij jou op bezoek

Voordat we jouw woning gaan verkopen, willen we je huis natuurlijk eerst uitgebreid leren kennen. We komen vrijblijvend bij je op bezoek, zodat we een goed beeld krijgen van de woning en de directe omgeving. Daarbij luisteren we ook naar jouw verhaal: wat sprak jou aan in deze woning? Wat zijn volgens jou de sterkste kenmerken van het huis? En waarom wil je het nu verkopen? Daarnaast controleren we de gegevens van het Kadaster en doen we een gratis waarde-indicatie [link naar pagina taxaties]. Door jouw input te koppelen aan onze marktkennis en verkoopervaring, kunnen we je het beste advies geven over de verkoopstrategie.

Stap 2: je huis gaat in de verkoop

De strategie is bepaald, we gaan over tot verkoop! Sopar zorgt voor een optimale presentatie van jouw woning. We regelen professionele foto’s, een video, 360 graden foto’s, digitale plattegronden en brochures waaruit jouw woning en de eventuele buitenruimtes zo aantrekkelijk mogelijk naar voren komen. Daarnaast zorgen we voor een volledige en aansprekende beschrijving van de woning.
Is alles in kaart gebracht, dan plaatsen we een ‘Te koop’-bord in de tuin of op je raam en gaan we live: op Funda, op deze website en in de etalage van ons kantoor, en op social media.

Stap 3: je huis verkopen in Purmerend? we hebben kijkers!

De eerste belangstellenden komen je huis bezichtigen. Onze verkoopmakelaars plannen afspraken in en vertegenwoordigen jou als gastheer tijdens de bezichtigingen. Jij hoeft niets te doen: we hebben de sleutel en leiden de kijkers rond. We wijzen hen op de mooiste kenmerken van jouw woning en vertellen wat deze zo aantrekkelijk maakt.
We doen de bezichtigingen zowel tijdens kantooruren als ’s avonds en op zaterdag, maar altijd in overleg met jou, op momenten dat het jou ook schikt.

Stap 4: verkocht!

En dan is het zo ver: we hebben een koper, misschien wel meerdere! Onze verkoopmakelaars beoordelen het bod, of selecteren de bieding die voor jou het voordeligst is. We kijken dan uiteraard naar de hoogte van het bod, maar ook naar de voorwaarden die de potentiële koper stelt. Met scherp onderhandelen behalen we voor jou de gunstigste deal. Is de verkoop rond, dan ondersteunen we je bij het opstellen en tekenen van het (voorlopige) koopcontract en regelen we de inspectie en uiteindelijke overdracht. En dan kan de kurk van de champagnefles!

Kopen, verkopen, verhuur of hypotheek?

Sopar is een full-servicemakelaar. In welke fase je ook verkeert: het is altijd goed om te weten waar je staat en wat je kunt. Geheel vrijblijvend! Ook voor verkoop, verhuur, of een nieuwe hypotheek kan je bij ons terecht.

Meer weten? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Bel 0299-420097.
We helpen je graag verder!