Over Sopar

Sopar makelaars

Sopar makelaars is dé full-servicemakelaar uit Purmerend. We zijn een no-nonsenskantoor: what you see is what you get. Sopar heeft een stevig fundament in de stad én een groot netwerk in Groot Waterland. Onze makelaars weten daardoor precies wat er speelt in de regio en kennen de woningmarkt op hun duimpje. Niet voor niets is Sopar de makelaar met de meeste transacties per jaar in deze regio.

Kopen of verkopen in Purmerend en/of omgeving? Sopar helpt je graag!

Wil je een woning kopen? Dankzij onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk kunnen we je als eerste adviseren over nieuwe woningen en nieuwbouwprojecten. Sopar helpt je in vijf stappen jouw droomwoning te vinden.

Wil je je woning verkopen?

Sopar ondersteunt je bij het hele verkoopproces. Onze verkoopmakelaars stellen alles in het werk om jouw huis snel, en tegen de gunstigste voorwaarden en de beste prijs te verkopen.

Afgesproken!

Bij Sopar zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Sinds 1975 nemen we alle zorgen voor huizenkopers en -verkopers uit handen. Wij maken duidelijke afspraken en hebben heldere spelregels: elk advies dat je van ons krijgt is gefundeerd en realistisch. Eerlijkheid duurt het langst, ook als het even geen goed nieuws is. Wij kiezen bewust voor de lange termijn. Bij ons krijg je de beschikking over een persoonlijke makelaar. Hij of zij is altijd bereikbaar, indien nodig zelfs ’s avonds en in het weekend.

Benieuwd wat Sopar jou te bieden heeft?

De grootste aankoop of verkoop in je leven vertrouw je toch niet zomaar aan iemand toe? Kom dus eerst vrijblijvend met ons kennismaken! Bel of chat met onze erkende makelaars of loop eens binnen in ons kantoor aan de Nieuwstraat 74-78.

Wilt u meer weten over Sopar?
Neem gerust contact op met ons kantoor!

0299 – 420 097

info@sopar.nl

Aanbod
appartementen,
(vrijstaande) woningen,
nieuwbouw

Specialismen
VastgoedCert, NWWI, NVM en TMI.

Diensten
verkoop, aankoop, taxatie, huur en verhuur

Sopar Makelaars o.g. b.v.

Adresgegevens

Nieuwstraat 74 -78
1441 CN Purmerend
KvK nummer: 36004715
BTW nummer: NL.0041.89.760.B.01.

Kantoor Vestiging Sopar Makelaars o.g. b.v.