Terug

Omschrijving

Nadat je op zaterdagavond heerlijk hebt gegeten en geborreld met vrienden, word je de volgende dag uitgerust wakker. In alle rust loop je naar beneden, zet je koffiezetapparaat aan en maakt een heerlijke cappuccino. De zon schijnt al volop, je opent de deur naar de tuin en loopt met je koffie naar buiten. Je hoort alleen de vogeltjes fluiten. Wat

Nadat je op zaterdagavond heerlijk hebt gegeten en geborreld met vrienden, word je de volgende dag uitgerust wakker. In alle rust loop je naar beneden, zet je koffiezetapparaat aan en maakt een heerlijke cappuccino. De zon schijnt al volop, je opent de deur naar de tuin en loopt met je koffie naar buiten. Je hoort alleen de vogeltjes fluiten. Wat een stilte, hier is het heerlijk wakker worden.

Kom binnen

Wat meteen opvalt is de afwisseling in gebruik van materialen. Het onderste deel van de gevel is uitgevoerd in een fraaie grijze baksteen en het bovenste deel in een stijlvolle cementgrijze composiet gevelbekleding (onderhoudsvrij) die oogt als hout. De entree van deze hoekwoning zit aan de voorkant. Steek de sleutel in het slot, open de deur en loop naar binnen. Je komt meteen in de keuken. Hier probeer je straks de nieuwste recepten uit en kun je heerlijke tafelen. Aan de achterzijde van de woning vind je de fijne woonkamer. Hier kom je aan het einde van de dag volledig tot rust. In deze fijne hoekwoning voel je je meteen thuis.

Alle ruimte
Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer met toilet. Met een vaste trap kom je op de ruime zolder met aansluiting voor de wasmachine en droger. De zolder richt je helemaal naar wens in. Wordt het de master bedroom of toch een plek om fijn te kunnen werken? Jij bepaalt.

De fietsen hebben trouwens hun eigen plek in de vrijstaande houten berging in de tuin. En de auto? Die parkeer je aan de overkant van de woning. En dat allemaal in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Hier wonen is 365 dagen per jaar een vakantiegevoel!

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 437.500,-
Aantal bouwnummers
2

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Liggingen
Buiten bebouwde kom
Woonhuiskwaliteit
Normaal

Indeling

Woonoppervlakte
113 m2
Perceeloppervlakte
221 m2
Inhoud van
439 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur-Berging
Vrijstaand hout

De bouwnummers van het type Hoekwoning

×
×