Stille verkoop

Opeens staat er een verkocht bord in de tuin van het huis, wat jij eigenlijk heel graag had willen hebben en waar je altijd al wilde wonen. Maar nu is het verkocht, en dat terwijl je niet eens wist dat het te koop stond. Hoe is dat mogelijk?

Sommige verkopers die het besluit hebben genomen om hun woning te koop te zetten kunnen moeilijk wennen aan het idee. Je gaat tenslotte afscheid nemen van een woning die je al jaren dierbaar is en waar vele herinneringen liggen.

Sopar makelaars begrijpt dat en geeft de verkoper hiervoor de nodige tijd.

Wij zijn van mening dat bij het verkopen van je woning het goede gevoel een cruciale rol speelt. Een huis is tenslotte meer dan een stapel stenen. Deze woningen starten bij Sopar makelaars in de ‘stille verkoop’: dus geen bord in de tuin en geen vermelding op Funda. Wij bieden deze woningen aan bij kandidaten waarvan wij een nauwkeurig zoekprofiel hebben. Pas na verloop van tijd vindt u deze woningen ook op deze pagina (en Pssst.. nog steeds niet op Funda). Zit uw droomhuis er niet bij? Hou deze pagina dan scherp in de gaten want we hebben nog meer voor u in petto. Het mooie is dat het ook nog eens gaat om de mooiste woningen in diverse prijsklassen. Het is niet voor niks dat de verkopers het zo lastig vinden om afstand te doen…

Wij komen voor gratis waardebepalingen veel bij nieuwe mensen thuis. Laat ons daarom weten wat u zoekt, dan kunnen wij u direct bellen wanneer uw droomwoning er aan zit te komen.

Dus ook voor een stille verkoop bent u bij Sopar makelaars aan het juiste adres!

Kopen, verkopen, verhuur of hypotheek?

Sopar is een full-servicemakelaar. In welke fase je ook verkeert: het is altijd goed om te weten waar je staat en wat je kunt. Geheel vrijblijvend! Ook voor verkoop, verhuur, of een nieuwe hypotheek kan je bij ons terecht.

Meer weten? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Bel 0299-420097.
We helpen je graag verder!