Hypotheken

Je zoekt een huis voor jezelf. Of misschien heb je dat al gevonden. Je ziet je er al helemaal zitten; je eigen stek, jouw eigendom, wat fijn! Toch knaagt er iets: kan ik deze woning wel betalen? Hoeveel hypotheek kan ik eigenlijk krijgen? En kan ik die maandlasten wel opbrengen? Dat zijn belangrijke vragen, of je nu starter of doorstromer op de woningmarkt bent. Vragen waar de hypotheekadviseurs van Sopar Hypotheken je graag mee helpen!

Een woning kopen begint met een goed plan

De kans dat je meteen een woning kunt kopen is klein; er zijn op dit moment zoveel belangstellenden, dat je er moeilijk tussen komt. Wil jij meer kans maken op een woning en je onderscheiden van anderen? Zorg dan dat je al in een vroeg stadium de financiering van de koopwoning rond hebt. Dat maakt jou een stuk aantrekkelijker voor de verkoper, zeker als deze kan kiezen tussen meerdere potentiële kopers.

Sopar Hypotheken maakt graag samen met jou een plan, zodat jij in deze bevoorrechte positie komt. En de verkoper straks bij voorkeur voor jou kiest.

Starter? Dit is ons hypotheekplan voor jou!

Zeker als je starter bent is het met de huidige krapte op de woningmarkt lastig om een woning te vinden. Dan is het nóg belangrijker dat je – voordat je je zoektocht begint –weet wat je je kan veroorloven. Sopar Hypotheken kan dit haarfijn voor je uitrekenen! We nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek, waarin we graag horen hoe jouw (woon)situatie en financiële mogelijkheden eruitzien. Op basis daarvan maken we samen met jou een plan om de woningmarkt op te gaan. We geven je een hypotheekadvies op maat, zodat je precies weet binnen welke prijsklasse je kunt zoeken. Zo helpen we je aan een woning én een hypotheek waar je vrienden jaloers op zullen zijn!

Ons plan voor doorstromers

Ook als je een woning achterlaat, komen er veel vragen en onzekerheden op je af. Hoe lang kan ik twee woningen tegelijk betalen? En wat voor prijs kan ik verwachten voor de woning die ik ga verkopen? Kan ik ook een zekerheid inbouwen dat ik niet in de problemen kom als mijn woning voor een lager bedrag verkocht wordt? En hoe werkt een overbruggingskrediet?

Voor deze en vele andere vragen kan je bij onze hypotheekadviseurs terecht. We stellen een plan op om stap voor stap dit proces te doorlopen. We geven je een hypotheekadvies dat past bij jouw mogelijkheden en wensen en werken samen met jou aan een strategie voor de verkoop van je oude huis. Ook bieden we je, nog voordat je je nieuwe woning aankoopt, zekerheid over je hypotheek. In deze toch al spannende tijd waarin je zowel gaat verkopen als aankopen, is dat al een hele zorg minder!

Woningeigenaar worden begint bij een goed plan. Dat plan maak je samen met Sopar Hypotheken! Bel 0299-254203 voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

Vrijblijvend hypotheekadvies?

In welke fase je ook verkeert: het is altijd goed om te weten waar je staat en wat je kunt. Geheel vrijblijvend! Ook voor verkoop, verhuur, of een nieuwe hypotheek kan je bij ons terecht.

Een vrijblijvende afspraak maken? Bel 0299-254203.
We helpen je graag verder!