Terug

Omschrijving

Verlang jij er juist naar om iets minder ruim te wonen? Dan is deze mooie en compacte semi bungalow misschien wel iets voor jou? Het onderste deel van de gevel is uitgevoerd in een fraaie grijze baksteen en het bovenste deel uitgevoerd in een stijlvolle grijze composiet gevelbekleding (onderhoudsvrij) die oogt als hout. Deze historische architectuur geeft net als de

Verlang jij er juist naar om iets minder ruim te wonen? Dan is deze mooie en compacte semi bungalow misschien wel iets voor jou? Het onderste deel van de gevel is uitgevoerd in een fraaie grijze baksteen en het bovenste deel uitgevoerd in een stijlvolle grijze composiet gevelbekleding (onderhoudsvrij) die oogt als hout. Deze historische architectuur geeft net als de andere woningen in dit project een authentieke Noord-Hollandse-sfeer.

Kom binnen!

De entree met een klassieke omlijsting bevindt aan de voorkant van de woning en geeft toegang tot een ruime hal met toilet en trap naar de bovenverdieping. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en grenst aan de ruime tuin op het zuidwesten. Hier geniet je volop van de avondzon. Je tuinspullen kun je kwijt in de berging/garage aan de zijkant van de woning.

Zonnepanelen op het dak

De ruime overloop op de bovenverdieping van deze semi bungalow biedt toegang tot de 2 ruime slaapkamers, de badkamer met een 2e toilet, de technische ruimte en de onbenoemde ruimte met een dakraam. Ideaal voor bijv. een thuiswerkplek of hobbyruimte. Deze duurzame woning is volledig gasloos en wordt voorzien van een luchtwarmtepomp en zonnepanelen op het dak.

En de auto? Die parkeer je aan de zijkant van de woning. En dat allemaal in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Zie jij jezelf hier al wonen?

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 447.500,-
Aantal bouwnummers
4

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Bungalow
Woonhuistype
Twee onder één kapwoning
Liggingen
Buiten bebouwde kom
Woonhuiskwaliteit
Normaal

Indeling

Woonoppervlakte
104 m2
Perceeloppervlakte
282 m2
Inhoud van
425 m3
Aantal kamers
3
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin

Bergruimte

Schuur-Berging
Aangebouwd hout

De bouwnummers van het type Semi-bungalow

×
×