Prijs
€ 488.095,- t/m € 849.295,-
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte van
116 m2
Woonoppervlakte tot en met
156 m2
Perceeloppervlakte van
0 m2
Perceeloppervlakte tot en met
553 m2

Beschrijving
De Keyser deelplan 6 en 7

BOUW IS GESTART, OPLEVERING EERSTE WONINGEN Q1 2025! Schrijf je snel in op de website, nog maar een aantal woningen beschikbaar! De Keyser Middenbeemster is een gezellig dorp in De Beemster, één van de bekendste polders van de wereld. De Keyser is een woonbuurt, die staat voor ‘dorps wonen’: je ontmoet er buurtgenoten en geniet er van rust, ruimte, groen

BOUW IS GESTART, OPLEVERING EERSTE WONINGEN Q1 2025!
Schrijf je snel in op de website, nog maar een aantal woningen beschikbaar!

De Keyser
Middenbeemster is een gezellig dorp in De Beemster, één van de bekendste polders van de wereld. De Keyser is een woonbuurt, die staat voor ‘dorps wonen’: je ontmoet er buurtgenoten en geniet er van rust, ruimte, groen en water. De opzet van het plan is typisch ‘des Beemsters’, met polder- en waterwegen die de hoofdverdeling bepalen en kleine aftakkingen in de vorm van fietspaden, wandelroutes en groenzones. Wie hier woont, geniet van alles wat Middenbeemster zo leuk maakt en profiteert daarbij van wonen in een bijna energieneutraal nieuwbouwhuis.

Allerlaatste kans op een woning
De laatste twee deelplannen bestaat uit een gevarieerd aanbod bestaande uit rijwoningen, levensloopbestendige woningen, 2-onder-1 kap en vrijstaand. De verschillende woningtypes staan op ruime kavels met goeie zonligging, zijn voor een deel gelegen aan water en een aantal woningen hebben zelfs een vrij uitzicht over het uitgestrekte weiland. De plantsoentjes en speelvelden zorgen ervoor dat de buurt super kindvriendelijk is.

Een aantal rijwoningen worden volledig uitgevoerd in hout, een uniek aanbod in De Keyser. Houtbouw betekent een aanzienlijke energiebesparing doordat houtvezels een hoge isolatiewaarde hebben. En niet onbelangrijk; door de zonnepanelen op het dak is de energierekening te verwaarlozen. Dat is goed nieuws in tijden dat de energiekosten alleen maar stijgen!

De aannemer is inmiddels gestart met de bouw. Naar verwachting worden de eerste woningen al in Q1 2025 opgeleverd! Een aantal woningen zijn nog beschikbaar. Heb jij altijd al in De Keyser willen wonen? Dan is dit je laatste kans. Bekijk het beschikbare aanbod op de projectwebsite www.nieuwbouw-middenbeemster.nl en vraag direct een optie aan.

Lees volledige beschrijving

Woningtypes

Vrijstaande woning

Tussenwoning

Semi-bungalow

Hoekwoning

Hoekwoning houtbouw

Twee-onder-één kap woning

Bouwnummers

Middenbeemster – Vrijstaande woning 617ong – 617

Middenbeemster – Vrijstaande woning 710ong – 710

Middenbeemster – Vrijstaande woning 606ong – 606

Middenbeemster – Vrijstaande woning 618ong – 618

Middenbeemster – Vrijstaande woning 616ong – 616

Middenbeemster – Vrijstaande woning 705ong – 705

Middenbeemster – Vrijstaande woning 767ong – 767

Middenbeemster – Vrijstaande woning 608ong – 608

Middenbeemster – Vrijstaande woning 764ong – 764

Middenbeemster – Vrijstaande woning 605ong – 605

Middenbeemster – Vrijstaande woning 619ong – 619

Middenbeemster – Tussenwoning 758 – 758

Middenbeemster – Hoekwoning 622 – 622

Middenbeemster – Hoekwoning houtbouw 723 – 723

×