Terug

Omschrijving

Bouwnummer 763 sluit het rijtje van vier en is op meerdere manieren bijzonder. Zo is deze semi-bungalow levensloopbestendig. Met andere woorden: naast zo’n 132 m2 woonplezier geniet je van een compleet woonprogramma op de begane grond. Daarnaast vormt de achtertuin met berging op het zuidwesten een verlengstuk van het groen uit de buurt. Hier in De Keyser woon je straks

Bouwnummer 763 sluit het rijtje van vier en is op meerdere manieren bijzonder. Zo is deze semi-bungalow levensloopbestendig. Met andere woorden: naast zo’n 132 m2 woonplezier geniet je van een compleet woonprogramma op de begane grond. Daarnaast vormt de achtertuin met berging op het zuidwesten een verlengstuk van het groen uit de buurt. Hier in De Keyser woon je straks heerlijk!

Kom binnen

Via de entree aan de voorzijde loop je de woning binnen. Hier biedt de hal met separaat toilet, meterkast en trap naar boven toegang tot de woonkamer en leefkeuken. Vanuit de tuingerichte eetkamer loop je via de deur zo door naar de achtertuin, hoe fijn! Aan de achterzijde bevindt zich ook de slaapkamer met een badkamer ensuite. Deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Comfortabel wonen

De trap in de hal brengt je naar de 1e verdieping. Deze etage heeft meerdere dakramen en naast de techniekruimte nog zo’n 30 m2 die je vrij kunt invullen. Een extra slaapkamer, bergruimte of kantoor aan huis, het kan allemaal.

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 601.495,-
Aantal bouwnummers
1

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Bungalow
Woonhuistype
Hoekwoning
Liggingen
Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Woonhuiskwaliteit
Normaal

Indeling

Woonoppervlakte
132 m2
Perceeloppervlakte
216 m2
Inhoud van
508 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur-Berging
Vrijstaand hout

De bouwnummers van het type Semi-bungalow

×
×