Terug

Omschrijving

Groen, kindvriendelijk en dorps. Dat is nieuwbouwwijk De Keyser in een notendop. In fase 6 en 7 van deze buurt vind je straks 11 prachtige tussenwoningen die stuk voor stuk opgaan in de omgeving. De natuurlijke gevelkleuren en hoge ramen geven de woningen meteen al een warme uitstraling en ook binnen haal je hier je hart op. Met zo’n 118

Groen, kindvriendelijk en dorps. Dat is nieuwbouwwijk De Keyser in een notendop. In fase 6 en 7 van deze buurt vind je straks 11 prachtige tussenwoningen die stuk voor stuk opgaan in de omgeving. De natuurlijke gevelkleuren en hoge ramen geven de woningen meteen al een warme uitstraling en ook binnen haal je hier je hart op. Met zo’n 118 tot 121 m2 woonplezier en 3 slaapkamers is hier ruimte voor het hele gezin. De vele speelvoorzieningen in de buurt én de tuin met handige berging maken het plaatje compleet. Zit hier jouw favoriet tussen?

Open leefruimte

Via de entree aan de voorzijde stap je de hal binnen. Hier is naast de meterkast ook het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Vervolg je weg naar het woongedeelte. Deze open ruimte geniet door de hoge ramen van veel licht en verbindt koken, eten en wonen gezellig met elkaar. Voorin het huis is plek voor de leefkeuken, achterin voor de tuingerichte zithoek met een deur naar de eigen buitenruimte.

Meer ruimte boven

Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet. De zolder – met aan de achterzijde een dakraam – heeft aansluitingen voor de wasmachine en droger, en de halve kopgevel geeft bij enkele woningen net wat extra ruimte. Hoe je deze ruimte indeelt, is helemaal aan jou. Ga je voor een logeerkamer of thuiswerkplek? De mogelijkheden zijn er.

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 460.000,-
Aantal bouwnummers
4

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Woonhuiskwaliteit
Normaal

Indeling

Woonoppervlakte
118 m2
Perceeloppervlakte
0 m2
Inhoud van
422 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin

Bergruimte

Schuur-Berging
Vrijstaand hout

De bouwnummers van het type Tussenwoning

Middenbeemster – Tussenwoning 758ong – 758

Middenbeemster – Tussenwoning 757 – 757

×
×