Terug

Omschrijving

Een groene buurt met dorps karakter en veel speelgelegenheid voor de kids vormt het decor voor deze tussenwoning. De woning beschikt over 118 m2 woonplezier, 3 woonlagen en 3 slaapkamers, waar je in de tuin op het zuidoosten – inclusief berging – altijd van de ochtend- en middagzon geniet. Ofwel, alle ingrediënten voor ultiem woonplezier. Ja, bouwnummer 757 moet ‘m

Een groene buurt met dorps karakter en veel speelgelegenheid voor de kids vormt het decor voor deze tussenwoning. De woning beschikt over 118 m2 woonplezier, 3 woonlagen en 3 slaapkamers, waar je in de tuin op het zuidoosten – inclusief berging – altijd van de ochtend- en middagzon geniet. Ofwel, alle ingrediënten voor ultiem woonplezier. Ja, bouwnummer 757 moet ‘m zijn!

Open leefruimte

Via de entree aan de voorzijde stap je de hal binnen. Hier is naast de meterkast ook het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Vervolg je weg naar het woongedeelte. Deze open ruimte geniet door de hoge ramen van veel licht en verbindt koken, eten en wonen gezellig met elkaar. Aan de voorzijde is plek voor de leefkeuken, achterin voor de tuingerichte zithoek met een deur naar de eigen buitenruimte.

Nog meer boven

Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet. De zolder – met aan de achterzijde een dakraam – heeft aansluitingen voor de wasmachine en droger. Wat je met de overige ruimte doet is helemaal aan jou. Ga je voor een logeerkamer of juist een thuiswerkplek? De mogelijkheden zijn er.

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 516.595,-
Aantal bouwnummers
2

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Woonhuiskwaliteit
Normaal

Indeling

Woonoppervlakte
118 m2
Perceeloppervlakte
152 m2
Inhoud van
422 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur-Berging
Vrijstaand hout

De bouwnummers van het type Tussenwoning

×
×