Terug

Omschrijving

— OPEN HUIS ZATERDAG 6 APRIL VAN 11:00 TOT 15:00 UUR — Het open huis is bij Sopar makelaars op kantoor, (Nieuwstraat 74-78, Purmerend). U bent van harte welkom om de maquette te komen bekijken, een brochure op te halen en uw vragen te stellen aan de makelaars. BOUW IS GESTART, OPLEVERING EERSTE WONINGEN Q1 2025! In De Keyser heerst

— OPEN HUIS ZATERDAG 6 APRIL VAN 11:00 TOT 15:00 UUR —
Het open huis is bij Sopar makelaars op kantoor, (Nieuwstraat 74-78, Purmerend). U bent van harte welkom om de maquette te komen bekijken, een brochure op te halen en uw vragen te stellen aan de makelaars.

BOUW IS GESTART, OPLEVERING EERSTE WONINGEN Q1 2025!

In De Keyser heerst een gezellige en dorpse sfeer, zoals je dat van de Beemster verwacht. In fase 6 en 7 van deze buurt komen in totaal 10 hoekwoningen met zo’n 118 tot 121 m2 woonplezier, 3 slaapkamers, een achtertuin en berging; bij 2 van de woningen is deze aangebouwd en 15 m2 groot. Het bruine of donkerrode metselwerk met de grijze kap en hoge ramen geven de woningen een warm en ruimtelijk karakter. Parkeren kan in de wijk, of bij enkele woningen zelfs op eigen terrein. Is jouw oog gevallen op de gemetselde dakkapel, zoek je juist meer bergruimte of past de speelse kopgevel wel bij jouw smaak? Ontdek ze snel verder!

Lekker veel (leef)ruimte

Via de entree aan de voorzijde stap je de hal binnen. Hier is naast de meterkast ook het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Vervolg je weg naar het woongedeelte. Deze open ruimte geniet door de hoge ramen van veel licht en verbindt koken, eten en wonen gezellig met elkaar. Voorin het huis is plek voor de leefkeuken, achterin voor de tuingerichte zithoek met een deur naar de achtertuin. En heb je de aangebouwde berging bij 2 van de woningen al gezien? Lekker, die ruimte!

Nog meer boven

Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet. De halve kopgevel of gemetselde dakkapel geeft de zolder bij enkele woningen net wat extra ruimte, maar je kunt met deze etage hoe dan ook nog alle kanten op. Ga je voor een logeerkamer of thuiskantoor? De mogelijkheden zijn er. Reserveer alleen een plekje voor de wasmachine en droger.

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 551.595,-
Aantal bouwnummers
3

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Liggingen
In woonwijk
Woonhuiskwaliteit
Normaal

Indeling

Woonoppervlakte
118 m2
Perceeloppervlakte
159 m2
Inhoud van
436 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin

Bergruimte

Schuur-Berging
Vrijstaand hout

De bouwnummers van het type Hoekwoning

×
×