Verkocht

Wakerdijk 62

1446 BV
,
Purmerend

Vraagprijs:
€ 325.000,- k.k.

Terug

Beschrijving
Wakerdijk 62

Op een mooie locatie in een groene omgeving staat deze fijne hoekwoning. De ligging is zeer centraal ten opzichte van diverse voorzieningen waaronder het Leeghwaterpark, scholen, openbaar vervoer, e.d. Het is een woning die langere tijd verhuurd is geweest door de woningbouwvereniging. De woning wordt nu verkocht en kaal opgeleverd, dit biedt voor u mogelijkheden om uw eigen draai te

Op een mooie locatie in een groene omgeving staat deze fijne hoekwoning. De ligging is zeer centraal ten opzichte van diverse voorzieningen waaronder het Leeghwaterpark, scholen, openbaar vervoer, e.d.
Het is een woning die langere tijd verhuurd is geweest door de woningbouwvereniging. De woning wordt nu verkocht en kaal opgeleverd, dit biedt voor u mogelijkheden om uw eigen draai te geven aan het geheel!

De indeling is als volgt:

Begane grond

Via de voortuin bereikt u de entree van de woning. Hier bevinden zich de meterkast en het toilet. Vanuit de hal loopt u de eetruimte/woonkamer binnen. De keuken is vanuit de woonkamer makkelijk te bereiken en zo blijft er voldoende ruimte over voor de woonkamer aan de achterzijde van de woning. In de trapkast is voldoende opbergruimte waar tevens de stadsverwarming is gesitueerd.

Eerste verdieping

De vaste trap brengt u naar de verdieping waar u beschikt over twee slaapkamers en een badkamer. De kamers zijn allen ruim te noemen waarbij de slaapkamers aan de achterzijde een schuine kap hebben. U kunt op eenvoudige manier een extra slaapkamer creëren door een deur te plaatsen naast de trapopgang. Hier is tevens de wasmachineaansluiting gesitueerd. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping

Hier beschikt u over twee slaapkamers waar u meer dan voldoende ruimte heeft. Het grote dakraam brengt voldoende licht de woning in.

Tuin:
De achtertuin is zeer ruim en beschikt over een aangebouwde stenen berging, er is genoeg ruimte voor het opbergen van fietsen en tuinspullen. Doordat de tuin lekker diep is, is hier meer dan genoeg ruimte voor een loungehoek.

Let op:
• Erfpachtvoorwaarden 1987, eeuwigdurend afgekocht;
• Kadastrale inmetingskosten voor rekening koper (perceel geschat groot 166 m2);
• Asbestrapport aanwezig;
• De verkoop van dit woonhuis door Intermaris betekent dat u als koper deze woning zelf moet bewonen en
binnen drie jaar na eigendomsverkrijging niet zonder toestemming mag verkopen;
• Abma Schreurs Notarissen zal de juridische levering verzorgen;
• De verkoper heeft de woning zelf niet bewoond.

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
306 m3
Woonoppervlakte
112 m2
Bouwjaar
1983
Energieklasse
A
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Perceel
1 m2

Installatie

Soorten verwarming
Stadsverwarming

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×
×

Download brochure