Suze Groenewegstraat 144

1442 NM
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 750,- p/m.

Terug

Beschrijving
Suze Groenewegstraat 144

Unieke gelegenheid! Thans in de verhuur: twee praktijkruimten gelegen op de eerste verdieping van het schitterende complex gelegen op de hoek Burg. D. Kooimanweg / Suze Groenewegstraat. Dit representatieve gebouw (2009) biedt plaats aan een huisartsenpost alsmede een sportschool op de parterre en verschillende kleine ondernemingen op de verdieping, waaronder een kapsalon en fysiotherapie. Compleet met eigen parkeervoorziening, keurige toiletgroepen

Unieke gelegenheid!

Thans in de verhuur: twee praktijkruimten gelegen op de eerste verdieping van het schitterende complex gelegen op de hoek Burg. D. Kooimanweg / Suze Groenewegstraat.
Dit representatieve gebouw (2009) biedt plaats aan een huisartsenpost alsmede een sportschool op de parterre en verschillende kleine ondernemingen op de verdieping, waaronder een kapsalon en fysiotherapie.

Compleet met eigen parkeervoorziening, keurige toiletgroepen en kleedruimten, een courant en doordacht concept met goede ‘natuurlijke traffic’.

Op dit moment is beschikbaar voor verhuur een tweetal goed geoutilleerde ruimten, groot resp. circa 16 m2 en ruim 9 m2, uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste, pedicure, massage salon etc.

Het geheel is gelegen in de wijk Overwhere en kent een uitstekende geografische ligging; prima openbaar vervoer voorziening voor de deur, winkelcentrum Wormerplein op loopafstand en op korte afstand van uitvalswegen richting Edam-Volendam, Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

Kom jij dit enthousiaste team ondernemers versterken?

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 750,- p/m.
Status
Beschikbaar

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart