Dubbele buurt 19

1441 CT
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 1.950,- p/m.

Terug

Beschrijving
Dubbele buurt 19

Thans in de verhuur deze fraaie winkelruimte op prachtige locatie in het historische centrum Purmerend. Het pand dateert uit de jaren “80, heeft een energielabel A en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Met een frontbreedte van bijna 6 meter (op het zuiden) kent het een representatieve uitstraling. Het totaal behelst circa 127 m2 vloeroppervlak met pantry, toilet en magazijnruimte.

Thans in de verhuur deze fraaie winkelruimte op prachtige locatie in het historische centrum Purmerend.
Het pand dateert uit de jaren “80, heeft een energielabel A en verkeert in uitstekende staat van onderhoud.
Met een frontbreedte van bijna 6 meter (op het zuiden) kent het een representatieve uitstraling.
Het totaal behelst circa 127 m2 vloeroppervlak met pantry, toilet en magazijnruimte.
Belangrijk voordeel is de mogelijkheid tot bevoorrading via de achtergelegen steeg.
De winkelruimte is zeer centraal gelegen aan de Dubbele Buurt 19, DE locatie voor winkelend publiek in het historische centrum van Purmerend.

De drukbezochte Dubbele Buurt is een voetgangersgebied, gelegen tussen de Breedstraat en de Koemarkt, het bruisende horecaplein op nog geen 50 meter afstand. De aanwezigheid van een grote diversiteit aan winkels in combinatie met lokale, ambachtelijke ondernemingen geeft de stad een onderscheidende rol in de regio.

Purmerend telt circa 80.000 inwoners en heeft een sterke regio functie: het is een winkelstad pur sang met een breed aanbod op het gebied van mode, muziek, media, eten en drinken. Naast het stadshart, de prominente rol voor de Dubbele Buurt en het vernieuwde Eggert Winkelcentrum zijn er iedere week verschillende markten en heeft de stad een compleet aanbod op cultureel- en muziekgebied in “Theater De Purmaryn” en “Podium P3”.

Per openbaar vervoer is het centrum uitstekend te bereiken via de EBS busdiensten – op circa 2 minuten loopafstand naar het busstation Tramplein – en met de trein via de NS-stations Weidevenne, Purmerend en Overwhere. Met de auto is de locatie goed te bereiken via de A7 of de N235. Parkeren is goed mogelijk in de meerdere zeer nabij gelegen publieke parkeergarages en aan de openbare weg (betaald).

De bestemming van de winkelruimte is Centrum -1 doeleinden, w.o. detailhandel, dag-horeca, dienstverlening en culturele doeleinden.

Hoogtepunten:
-prachtige winkelruimte met een frontbreedte van circa 6 meter
-centraal gelegen
-circa 127m2 VVO
. zeer licht (voorzijde gelegen op het zuiden)
. voorzien van keurige tegelvloer, cv met radiatoren, pantry en toilet
. energielabel A
– eventueel een nog te verhuren bovengelegen appartement op de verdieping voor huurder beschikbaar;
– flexibele huurtermijn bespreekbaar (minimaal 1 jaar);
– op termijn of direct uit te breiden naar 250 m2 winkelruimte met ruim 10 meter frontbreedte!!

Huurprijs unit:
‘ingroei huur’ € 1950,- exclusief BTW

BTW:
Huurder dient te verklaren dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan is huurder in plaats van de btw een zodanige vergoeding aan verhuurder verschuldigd zodat deze volledig wordt gecompenseerd voor de schade die verhuurder lijdt door het beëindigen van de optie.

Huurtermijn:
in overleg

Indexering:
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding:
In nader overleg

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met btw.

Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie of waarborg.

Huurovereenkomst:
Conform het laatste model huurovereenkomst winkelruimte en andere
bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden:
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 1.950,- p/m.
Status
Verhuurd
Winkelruimte oppervlakte
127

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart