Dubbele buurt 17

1441 CT
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 1.750,- p/m.

Terug

Beschrijving
Dubbele buurt 17

Ontdek deze unieke winkel-/bedrijfsruimte die nu te huur beschikbaar is! Gelegen op een fantastische locatie, biedt deze ruimte een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een perfecte plek om hun bedrijf te vestigen. Met zijn ideale ligging en uitnodigende gevel, trekt deze winkelruimte de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten. De ruimte is ruim en veelzijdig, waardoor

Ontdek deze unieke winkel-/bedrijfsruimte die nu te huur beschikbaar is! Gelegen op een fantastische locatie, biedt deze ruimte een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een perfecte plek om hun bedrijf te vestigen.

Met zijn ideale ligging en uitnodigende gevel, trekt deze winkelruimte de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten. De ruimte is ruim en veelzijdig, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan uw specifieke behoeften en stijl. Of u nu een boetiek, een horecabedrijf, een kunstgalerij of een ander type bedrijf wilt starten, deze locatie biedt talloze mogelijkheden.

Met veel natuurlijk licht, een moderne uitstraling en hoogwaardige afwerkingen, zorgt deze bedrijfsruimte voor een aantrekkelijke en gastvrije sfeer. De nabijheid van drukke winkelstraten en andere bedrijven maakt het een strategische keuze voor uw onderneming.

Mis deze kans niet om uw droombedrijf te realiseren op deze geweldige locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek de mogelijkheden die deze bedrijfsruimte te bieden heeft voor uw onderneming!

Hoogtepunten:
– prachtige winkelruimte met een frontbreedte van ruim 4 meter

– centraal gelegen
– circa 116m2 VVO
– zeer licht (voorzijde gelegen op het zuiden)
– voorzien van keurige vloer, cv met radiatoren, pantry en toilet
– energielabel A
– flexibele huurtermijn bespreekbaar (minimaal 1 jaar);
– op termijn of direct uit te breiden naar 250 m2 winkelruimte met ruim 10 meter frontbreedte!!

Huurprijs unit:
‘ingroei huur’ € 1.750,- exclusief BTW

BTW:
Huurder dient te verklaren dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan is huurder in plaats van de btw een zodanige vergoeding aan verhuurder verschuldigd zodat deze volledig wordt gecompenseerd voor de schade die verhuurder lijdt door het beëindigen van de optie.

Huurtermijn:
In overleg

Indexering:
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding:
In nader overleg

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met btw.

Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie of waarborg.

Huurovereenkomst:
Conform het laatste model huurovereenkomst winkelruimte en andere
bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden:
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 1.750,- p/m.
Status
Verhuurd
Winkelruimte oppervlakte
116

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart