Breedstraat 4 / Achter de Kerk 6 + 7 ong

1441
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 1.200.000,- k.k.
Prijs
€ 0,-

Terug

Beschrijving
Breedstraat 4 / Achter de Kerk 6 + 7 ong

Unieke kans! Multifunctioneel beleggingsobject in het Hart van Purmerend bestaande uit een verhuurde winkelruimte, een leegstaande bovenwoning (mogelijkheid tot verhuur of verkoop?) en een voormalig pakhuisje welke evt. geschikt is voor herontwikkeling. Ontdek de mogelijkheden van Breedstraat 4 en Achter de Kerk 6+7, een veelzijdige bedrijfsruimte met magazijn en bovenwoning in het bruisende centrum van Purmerend. De winkelruimte met haar

Unieke kans!
Multifunctioneel beleggingsobject in het Hart van Purmerend bestaande uit een verhuurde winkelruimte, een leegstaande bovenwoning (mogelijkheid tot verhuur of verkoop?) en een voormalig pakhuisje welke evt. geschikt is voor herontwikkeling.

Ontdek de mogelijkheden van Breedstraat 4 en Achter de Kerk 6+7, een veelzijdige bedrijfsruimte met magazijn en bovenwoning in het bruisende centrum van Purmerend.

De winkelruimte met haar indrukwekkende etalages, een frontbreedte van ca. 10,5 meter en een ruime entree maakt het zeer toegankelijk voor voorbijgangers. Het kent een energielabel A en is duurzaam verhuurd (thans tot 1 maart 2029).
De winkel kent circa 364 m² bvo op de parterre alsmede circa 41 m² kantine / kantoor/ etc. op de verdieping.

De bovengelegen woning (Achter de Kerk 7) heeft een zelfstandige opgang en bemeet circa 126 m² woonoppervlakte.
Deze meer dan ruime woning heeft een royale woonkamer aan de Breedstraat alsmede een grote open keuken.
Verder treft u een modern doch eenvoudig betegelde badkamer, een separaat toilet, drie flinke slaapkamers (circa 15,4 m² resp. 8,2 m² resp. 12,9 m²) alsmede een prachtig groot dakterras pal op het zuiden.
De bovenwoning is deels voorzien van hardhouten ramen en kozijnen met isolatieglas en kent een energielabel F.

Het bijbehorende pakhuis, Achter de Kerk 6, is een van de pareltjes van de binnenstad en gelegen in het verlengde van de Zuidersteeg. Dit is tot voor kort als opslagruimte in gebruik geweest en staat leeg. Een prachtige gelegenheid om dit liefelijke pand te ontwikkelen!

Dit geheel dateert deels uit 1884 doch is later uitgebreid en gemoderniseerd. Het biedt een boeiende mix van klassieke en moderne elementen. Een ideale setting voor ondernemers die streven naar een prominente vestigingsplaats nu en in de toekomst.

LIGGING
Gelegen in het kloppende hart van Purmerend, bevindt u zich te midden van het levendige stadscentrum met een constante stroom potentiële klanten. Op slechts 2 minuten loopafstand van het treinstation en 450 meter van het busstation ‘Tramplein’. De Breedstraat staat bekend om zijn levendige sfeer met diverse winkels, restaurants en cafés in de directe omgeving. Een strategische plek om uw onderneming te laten floreren.

MULTIFUNCTIONEEL
De winkel-/bedrijfsruimte wordt aangeboden met lopend contract. De bovenwoning is vrij van huur en gebruik en de magazijnruimte biedt mogelijkheden voor herontwikkeling. De inrichting is grotendeels aanpasbaar aan uw specifieke wensen en behoeften.

PARKEREN
In het centrum zijn diverse parkeergarages en ruime parkeerplaatsen beschikbaar, waaronder de parkeergarage aan de Nieuwstraat, Schoolsteeg/Westerstraat en de ‘Schapenmarkt’ op loopafstand.

Grijp deze beleggingskans op een centrale en levendige locatie in Purmerend en neem contact met ons op om de mogelijkheden van deze multifunctionele bedrijfsruimte te bespreken.

BESTEMMING
Bestemming ‘Centrum – 1’, de aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– culturele voorzieningen;
– detailhandel;
– dienstverlening;
– horecabedrijven, in categorieën 1A en B zoals aangegeven in de Staat van Horeca-activiteiten;
– maatschappelijke voorzieningen;
– ter plaatse van de functieaanduiding ‘kantoor’ kantoren;
– bedrijven in de categorieën A en B zoals opgenomen in de bij deze regels behorende Bijlage 2
(Staat van bedrijfsactiviteiten functiemenging);
– woningen;
– ter plaatse van de aanduiding ‘horeca’ horecabedrijven in de categorieën 1c en zoals aangegeven in de Staat van
Horeca activiteiten;
– tuinen, erven en terreinen ten dienste van de onder sub a tot en met h genoemde functies;
– de bescherming en veiligstelling van de archeologische waarden als bedoeld in Artikel 16.

Voorbehoud gunning verkoper.
 
 

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 1.200.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Winkelruimte oppervlakte
413

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart