Verkocht

Paltrokmolen 29

1444 GM
,
Purmerend

Vraagprijs:
€ 665.000,- k.k.

Terug

Beschrijving
Paltrokmolen 29

——————————ENGLISH TRANSLATION BELOW————————— Wauw, een woning als deze zie je niet snel! Dit schitterende huis, gelegen aan de Paltrokmolen, heeft 187 m2 aan woonoppervlak en energielabel B. Met vier slaapkamers, een moderne keuken, uitstekend sanitair en een fantastische tuin waar het heerlijk toeven is, geniet je hier van een hoog wooncomfort. Maar dat is nog niet alles wat dit huis

——————————ENGLISH TRANSLATION BELOW—————————
Wauw, een woning als deze zie je niet snel! Dit schitterende huis, gelegen aan de Paltrokmolen, heeft 187 m2 aan woonoppervlak en energielabel B. Met vier slaapkamers, een moderne keuken, uitstekend sanitair en een fantastische tuin waar het heerlijk toeven is, geniet je hier van een hoog wooncomfort. Maar dat is nog niet alles wat dit huis in petto heeft, want ook de locatie is geweldig te noemen. Zo vind je parken, sportfaciliteiten, winkels, de binnenstad, scholen en ov-verbindingen allemaal in de dichte omgeving. Dat is wonen op een werkelijk unieke locatie!

Over de ligging en de buurt:
Deze moderne woning (1980) met vrij uitzicht is gelegen aan de Paltrokmolen in Purmerend. Aan de voorzijde ligt het huis aan een rustige weg en aan de achterzijde aan het water. Het huis staat in de buurt Molenkoog, een kindvriendelijke en rustige buurt. In de nabijheid vind je diverse parken, waaronder het Leeghwaterpark, park Purmerend Overwhere en park De Noord. Die parken bieden je diverse wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden. Op steenworp afstand vind je ook allerlei sportfaciliteiten, zoals een voetbalclub, hockeyclub, tennisvereniging en sportschool.

Shopping Center Makado is vanaf de woning slechts 5 minuten fietsen. Dit overdekte winkelcentrum voorziet je van winkels voor je dagelijkse boodschappen. De Albert Heijn XL is ook op korte fietsafstand te vinden. Voor het centrum dien je zo’n 10-15 minuten te fietsen. In de bruisende binnenstad van Purmerend vind je het Eggert Winkelcentrum, waar je ruim 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty aantreft. Rondom dit winkelcentrum, in de winkelstraten, zijn ook nog diverse winkels gevestigd. In het centrum is de geliefde Koemarkt gelegen. Dit plein voorziet jou van allerlei gezellige restaurants, cafés en bars.

Het dichtstbijzijnde treinstation is op fietsafstand te vinden. De kinderopvang, basisschool, het voortgezet onderwijs en de bushalte zijn lopend bereikbaar. De uitvalswegen zijn goed te bereiken, je woont op korte afstand van de A7.

Indeling van de woning:

Begane grond

Via de deels groene, deels betegelde voortuin is de overdekte voordeur van deze ruime woning bereikbaar. Achter de voordeur vind je de entreehal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en toegang tot de woonkamer.

De ruim opgezette woonkamer heeft meerdere raampartijen, waardoor de lichtinval zeer goed is. De grote raampartij aan de achterzijde heeft schuifdeuren naar de tuin. De woonkamer is voorzien van een houten parketvloer en de muren en het plafond zijn netjes afgewerkt. Aan de voorzijde beschik je over een mooie openhaard.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keukenruimte. In deze ruimte tref je een lichte tegelvloer aan. De keuken zelf bestaat uit een keukenblok en kastenwand. De keuken, afkomstig van Next, kenmerkt zich door de truffelbruine keukenkastjes en het lichtgekleurde werkblad. De volgende apparatuur is hier aanwezig: vaatwasser, oven, stoomoven, koelkast, vriezer, 5-pits kookplaat, afzuigkap en warmhoudlades. De apparatuur is afkomstig van Miele. De keukenruimte wordt met inbouwspots verlicht en heeft een openslaande deur naar een hal. Via deze hal zijn de bijkeuken en de garage bereikbaar. In de bijkeuken zijn de wasmachine- en drogeraansluitingen te vinden en heb je de mogelijkheid om spullen op te bergen. De bijkeuken heeft een openslaande deur naar de achtertuin. De garage is ook via de hal te bereiken. Deze garage biedt naast parkeergelegenheid ook voldoende ruimte om spullen op te bergen.

Eerste verdieping

De trap in de entreehal biedt toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Op de overloop vind je de trapopgang naar de tweede verdieping. Verder zijn via de overloop de eerste twee slaapkamers, de badkamer en een kantoorruimte te bereiken. De muren en plafonds zijn in beide ruimtes strak afgewerkt en de lichtinval is uitstekend. In allebei de kamers heb je beschikking over een eigen schuifkast. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een schuifdeur naar een loggia.

Aan de voorzijde op de eerste verdieping vind je de kantoorruimte. Je treft hier een lichte laminaatvloer aan en de muren en het plafond zijn in rustige kleuren afgewerkt. Éen slaapkamer is te vinden aan de voorzijde en éen aan de achterzijde. De badkamer van deze woning is te vinden aan de achterzijde. Deze badkamer is te herkennen aan de moderne, luxueuze uitstraling. Je treft hier een zwevend toilet, dubbele wastafel, bubbelbad met jetstreams en lichttherapie en een inloopdouche met regendouche aan. De ruimte is met inbouwspots verlicht en je geniet hier van vloerverwarming.

Tweede verdieping

De overloop van de tweede verdieping is via de trap bereikbaar. Deze overloop biedt toegang tot meerdere bergingen, de derde en vierde slaapkamer en een badkamer. Beide slaapkamers zijn te vinden aan de achterzijde en zijn, net als de overige slaapkamers, netjes afgewerkt. Van de twee slaapkamers wordt er momenteel één gebruikt als sportruimte. De kamers hebben allebei een trap naar een kleine vliering. Middels de overloop kom je ook bij de tweede badkamer. Deze netjes betegelde badkamer heeft een badmeubel met wastafel en inloopdouche.

Tuin:
Het huis heeft een zeer grote tuin, die deels betegeld en deels groen is. Je hebt in de tuin volop mogelijkheden om loungeplekken te realiseren, zodat het hier heerlijk relaxen is. Aan het huis grenst een betegeld terras die overdekt kan worden. Speelgelegenheid voor kinderen creëren in deze tuin is daarnaast een goede optie. De tuin is voorzien van mooie beplanting en gelegen aan het water. Aan de achterzijde beschik je over houten schuurtje, waar je tuinspullen kunt opbergen. Via de achtertuin is ook de garage bereikbaar.

Parkeren:
Eigen garage en parkeergelegenheid rond het huis.

Kenmerken van de woning:
• Luxe, ruim bemeten huis met een fantastische tuin
• Vier slaapkamers, een mooie keuken en uitstekend sanitair
• Vloerverwarming in de badkamer
• Gelegen in een rustige omgeving
• Veel voorzieningen in de nabije omgeving
• Uitvalswegen dichtbij
• Energielabel: B
• Volledige eigendom

—————————-ENGLISH TRANSLATION——————————–
Wow, a home like this you do not see soon! This beautiful house, located on the Paltrokmolen, has 187 m2 of living space and energy label B. With four bedrooms, a modern kitchen, excellent sanitary facilities and a fantastic garden where you can relax, you will enjoy a high level of living comfort here. But that’s not all this house has in store, because the location can also be called great. You will find parks, sports facilities, stores, the city center, schools and public transport connections all in close proximity. This is living in a truly unique location!

About the location and the neighborhood:
This modern house (1980) with unobstructed views is located on the Paltrokmolen in Purmerend. At the front the house is located on a quiet road and at the back on the water. The house is located in the neighborhood Molenkoog, a child-friendly and quiet neighborhood. In the vicinity you will find several parks, including the Leeghwater Park, park Purmerend Overwhere and park De Noord. These parks offer various walking, cycling and recreational opportunities. Just steps away you will also find all kinds of sports facilities, such as a soccer club, field hockey club, tennis club and gym.

Shopping Center Makado is just 5 minutes by bike from the house. This indoor shopping center provides you with stores for your daily groceries. The Albert Heijn XL is also a short bike ride away. For the center you need to cycle about 10-15 minutes. In the vibrant center of Purmerend you will find the Eggert Shopping Center, where you will find over 50 stores in the field of fashion, lifestyle and beauty. Around this shopping center, in the shopping streets, are also several stores located. In the center is the popular Koemarkt situated. This square provides you with all kinds of cozy restaurants, cafes and bars.

The nearest train station is within cycling distance. The nursery, elementary school, secondary school and bus stop are within walking distance. The arterial roads are easily accessible, you live a short distance from the A7.

Layout of the house:

Ground floor:
Through the partly green, partly tiled front garden you can reach the covered front door of this spacious house. Behind the front door you will find the entrance hall with meter cupboard, staircase to the first floor, toilet room with floating toilet and sink and access to the living room.

The spacious living room has several windows, so the light is very good. The large window at the rear has sliding doors to the garden. The living room has a wooden parquet floor and the walls and ceiling are nicely finished. At the front you have a beautiful fireplace.

Through the back of the living area you reach the kitchen area. In this room you will find a light tiled floor. The kitchen itself consists of a kitchen unit and cabinets. The kitchen, from Next, is characterized by the truffle brown kitchen cabinets and light-colored countertop. The following appliances are here: dishwasher, oven, steam oven, refrigerator, freezer, 5-burner cooktop, hood and warming drawers. The appliances are from Miele. The kitchen area is lit with recessed spotlights and has a sliding door to a hallway. Through this hallway, the utility room and garage are accessible. In the utility room you will find the washer and dryer connections and have the opportunity to store things. The utility room has a sliding door to the backyard. The garage is also accessible through the hallway. In addition to parking, this garage also offers plenty of space to store things.

First floor:
The staircase in the entrance hall provides access to the landing of the first floor. On the landing you will find the staircase to the second floor. Furthermore, the first two bedrooms, the bathroom and an office space can be reached via the landing. The walls and ceilings are neatly finished in both rooms and the light is excellent. In both rooms you have your own sliding wardrobe. The bedroom at the rear has a sliding door to a loggia.

At the front on the first floor you will find the office space. You will find a light laminate floor here and the walls and ceiling are finished in calm colours. One bedroom can be found at the front and one at the rear. The bathroom of this house can be found at the rear. This bathroom can be recognized by its modern, luxurious look. Here you will find a floating toilet, double sink, bubble bath with jet streams and light therapy and a walk-in shower with rain shower. The room is lit with recessed spotlights and you can enjoy underfloor heating here.

Second floor:
The landing of the second floor is accessible via the stairs. This landing provides access to several storage rooms, the third and fourth bedroom and a bathroom. Both bedrooms can be found at the rear and, like the other bedrooms, are neatly finished. One of the two bedrooms is currently used as a gym. The rooms both have a staircase leading to a small loft. Through the landing you also reach the second bathroom. This neatly tiled bathroom has a vanity unit with sink and walk-in shower.

Garden:
The house has a very large garden, which is partly tiled and partly green. You have plenty of opportunities in the garden to create lounge areas, so it is lovely to relax here. Adjacent to the house is a tiled terrace that can be covered. Creating play opportunities for children in this garden is also a good option. The garden has beautiful plants and is located on the water. At the back you have wooden shed, where you can store gardening equipment. Through the backyard you can also access the garage.

Parking:
Private garage and parking around the house.

Features of the house:
• Luxurious, spacious house with a fantastic garden.
• Four bedrooms, a beautiful kitchen and excellent plumbing
• Underfloor heating in the bathroom
• Located in a quiet area
• Many amenities nearby
• Highways nearby
• Energy label: B
• Full ownership

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
748 m3
Woonoppervlakte
187 m2
Bouwjaar
1980
Energieklasse
B
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Perceel
507 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas Combi CW6
CV ketel bouwjaar
2015

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×
×

Download brochure