Verkocht onder voorbehoud

Gangeslaan 16

1448 BJ
,
Purmerend

Vraagprijs:
€ 599.000,- k.k.

Terug

Beschrijving
Gangeslaan 16

— ENGLISH TRANSLATION BELOW— Wauw, een huis dat van alle gemakken is voorzien! Deze prachtige woning, gelegen aan de Gangeslaan, heeft maar liefst 151 m2 aan woonoppervlak en energielabel A++. Met een royale woonkamer, luxe keuken, drie (voorheen vier) netjes afgewerkte slaapkamers, uitstekend sanitair, groot dakterras en een heerlijke tuin met privacy, is dit een huis waar je puur wooncomfort

— ENGLISH TRANSLATION BELOW—
Wauw, een huis dat van alle gemakken is voorzien! Deze prachtige woning, gelegen aan de Gangeslaan, heeft maar liefst 151 m2 aan woonoppervlak en energielabel A++.

Met een royale woonkamer, luxe keuken, drie (voorheen vier) netjes afgewerkte slaapkamers, uitstekend sanitair, groot dakterras en een heerlijke tuin met privacy, is dit een huis waar je puur wooncomfort ervaart. De locatie is een groot pluspunt van deze woning. Je woont in een geliefde buurt en vindt allerlei voorzieningen op korte afstand. Kortom, een werkelijk unieke kans!

De woning:

Begane grond

Via de kleine voortuin met overkapping is de voordeur van deze charmante woning bereikbaar. Achter de voordeur bevindt zich de entreehal, die toegang biedt tot een toiletruimte met staand toilet en fonteintje, de trap naar de eerste verdieping, meterkast. Via de tussendeur betreed je de woonkamer. De uitgebouwde woonkamer is zeer ruim opgezet en voorzien van een prachtige marmeren natuurstenen vloer met vloerverwarming. De muren en het plafond zijn hoogwaardig afgewerkt in warme kleuren met ingebouwde spots. In de woonruimte tref je meerdere raampartijen aan, waaronder één zeer brede aan de achterzijde. Hierdoor geniet je van een geweldige lichtinval in de ruimte. De raampartij aan de achterzijde heeft openslaande tuindeuren met ingebouwde horren naar de achtertuin.

De luxe keuken is aan de voorzijde van het huis gelegen. De keuken is in U-vorm opgesteld en kenmerkt zich door de grijsgroene keukenkasten en het donkere werkblad. Je beschikt hier over hoogwaardige apparatuur: vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat, koelkast en vriezer. De keukenruimte is voorzien van twee raampartijen en wordt verder verlicht met inbouwspots.

Eerste verdieping

Via de trap in de entreehal bereik je de overloop van de eerste verdieping. Deze overloop biedt toegang tot de trap naar de tweede verdieping, de eerste twee slaapkamers, een kast en de badkamer.

Van de twee ruime slaapkamers (voorheen drie) op deze verdieping, is er één aan de voorzijde gelegen en één aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn gelegen over de gehele breedte van het huis en bieden daardoor veel ruimte. De kamers beschikken over een lichte vloer en netjes afgewerkte muren en plafonds. De ruimtes zijn uitgerust met airconditioning. In beide kamers komt veel daglicht binnen door de grote ramen.

Centraal op de eerste verdieping ligt de badkamer. De badkamer is zeer netjes afgewerkt met prachtige marmerlook tegels, een zwevend toilet, witglazen badmeubel met lade en is voorzien van elektrische vloerverwarming en een royale doucheruimte met regendouche.

Tweede verdieping

De overloop op de eerste verdieping leidt naar de tweede verdieping. Via deze overloop zijn de derde slaapkamer, wasruimte en dakterras bereikbaar. In de overloop vind je ook een opbergkast voor je spullen.

De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde van deze verdieping. De ruimte heeft mooie wanden en een schitterende vloer. Aan lichtinval geen gebrek, want de kamer beschikt over meerdere grote raampartijen. Ook hier is airconditioning aanwezig.

In de wasruimte vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger en beschik je over bergruimte. Via de overloop bereik je ook het grote dakterras waar je een vierde grote slaapkamer kunt realiseren; een vergunning voor opbouw is reeds door de gemeente afgegeven. Het dakterras is betegeld en biedt voldoende ruimte om meubilair te plaatsen. Doordat het terras goed beschut is, heb je volledige privacy.

Tuin:
Het huis heeft een fijne, betegelde achtertuin. Je hebt de mogelijkheid om hier tuinmeubelen te plaatsen en zo een heerlijke loungeplek te creëren. Genieten van de zon doe je in alle rust, want de tuin is aan beide kanten uitstekend beschut. Via de achtertuin heb je toegang tot de stenen garage. Deze garage biedt naast parkeergelegenheid ook ruimte om fietsen te stallen en tuinspullen op te bergen. De tuin is achterom te bereiken.

Parkeren:
Eigen garage en parkeergelegenheid rond het huis.

De woning is recentelijk gerenoveerd in 2022 (behalve achter pui van hardhout). Zo zijn de dakbedekkingen van de hoofdwoning vernieuwd, inclusief het dakterras en de garage. Er zijn nieuwe rolluiken en kunststof kozijnen met HR++ glas rondom de woning geplaatst, evenals een nieuwe kwalitatieve kunststof voordeur met verlichting. De woning is voorzien van airconditioning in de woonkamer en alle slaapkamers, en er zijn 23 zonnepanelen toegevoegd.

Over de ligging en de omgeving:
Deze fraaie woning, gebouwd in 1997, bevindt zich aan de Gangeslaan in Purmerend. Het huis ligt aan een doorgaande weg in de geliefde wijk Weidevenne. Er zijn diverse natuurgebieden op fietsafstand gelegen, waaronder het Twiske, het Gorsebos, Purmerbos, Opa Nootje Bos en het Leeghwaterpark. Hierdoor heb je genoeg wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de buurt.

De bruisende binnenstad is op 10 minuten fietsafstand gelegen. In het centrum vind je het winkelcentrum Eggert. In dit overdekte winkelcentrum en in de straten rondom het winkelcentrum tref je meer dan 50 winkels aan op het gebied van mode, lifestyle en beauty.

Voor een hapje of drankje kun je terecht op de Koemarkt. Op dit gezellige plein vind je talloze leuke restaurants, cafés en terrassen.

Door de gunstige ligging van de woning, vind je veel voorzieningen dichtbij. Lopend bereik je het Winkelcentrum Weidevenne. Dit winkelcentrum voorziet jou van allerlei winkels voor je dagelijkse boodschappen en een treinstation met directe verbindingen naar onder andere Amsterdam Central en Schiphol. Op een steenworp afstand vind je de kinderopvang, basisscholen, sportvoorzieningen, en verschillende buslijnen naar Amsterdam.

Het voortgezet onderwijs en het ziekenhuis zijn met de fiets ook heel goed bereikbaar. Het huis heeft een goede ligging ten opzichte van uitvalswegen. Je woont vlakbij de A7 en binnen 15 minuten bereik je Amsterdam zowel met openbaar als met eigen vervoer.

Kenmerken van de woning op een rijtje:
– Energielabel: A++
– Volledig gerenoveerd in 2022
– Hoogwaardige afwerking
– Drie slaapkamers (voorheen 4), vierde slaapkamer is op het dakterras te realiseren door de afgegeven vergunning, luxe keuken en uitstekend sanitair
– Marmeren vloer met vloerverwarming op de begane grond
– Elektrische vloerverwarming in badkamer
– Voorzien van 23 zonnepanelen
– Airco’s in woonkamer en alle slaapkamers
– Nieuwe voordeur en kunststof kozijnen met HR++ glas
– Rolluiken rondom de woning
– Zeer ruime woning met fijne tuin
– Gelegen in een geliefde buurt
– Centrum op fietsafstand
– Veel voorzieningen dichtbij
– Uitvalswegen snel bereikbaar
– Volledig eigendom

Met deze kenmerken en een gunstige ligging in een geliefde buurt, belichaamt deze woning aan de Gangeslaan een mooie kans voor wie op zoek is naar ultiem woongenot. Je woont in een geliefde buurt en vindt allerlei voorzieningen op korte afstand. Kortom, een werkelijk unieke kans!

— ENGLISH TRANSLATION —
Wow, a house equipped with all conveniences!
This beautiful property, located on Gangeslaan, with a spacious of 151 m2 of living space and an energy label of A++.

Featuring a spacious living room, luxurious kitchen, three (previously four) neatly finished bedrooms, excellent sanitary facilities, a large rooftop terrace, and a delightful garden with privacy, this is a home where you’ll experience pure living comfort. The location is a major plus for this property, situated in a beloved neighborhood with various amenities nearby. In summary, a truly unique opportunity!

The property:
Ground floor:
Through the small front garden with a canopy, you can access the charming entrance door of this home. Behind the front door is the entrance hall, providing access to a toilet with a standing toilet and sink, the staircase to the first floor, and the meter cupboard. Through the connecting door, you enter the living room. The extended living room is spacious and features a beautiful marble natural stone floor with underfloor heating. The walls and ceiling are impeccably finished in warm colors with built-in spotlights. The living space has multiple windows, including a very wide one at the rear, providing fantastic natural light. The rear window has French-garden doors with built-in mosquito nets leading to the backyard.

The luxurious kitchen is located at the front of the house, designed in a U-shape with gray-green cabinets and a dark countertop. It is equipped with high-quality appliances: dishwasher, oven, microwave, induction hob, refrigerator, and freezer. The kitchen space has two windows and is illuminated with recessed lights.

First floor:
Via the staircase in the entrance hall, you reach the landing of the first floor. This landing provides access to the staircase to the second floor, the first two bedrooms, a closet, and the bathroom.

Of the two spacious bedrooms (formerly three) on this floor, one is located at the front and one at the rear. Both bedrooms span the entire width of the house, offering ample space. The rooms have a light floor and neatly finished walls and ceilings. They are equipped with air conditioning, and large windows provide plenty of daylight.

In the center of the first floor is the bathroom, beautifully finished with marble-look tiles, a floating toilet, white glass vanity with drawer, electric underfloor heating, and a spacious shower area with a rain shower.

Second floor:
The landing on the first floor leads to the second floor. From this landing, you can access the third bedroom, laundry room, and rooftop terrace. The landing also features a storage closet.

The third bedroom is located at the front of this floor, with attractive walls and a stunning floor. There is plenty of natural light thanks to multiple large windows. Air conditioning is also present in this room.

In the laundry room, you’ll find connections for the washing machine and dryer, along with storage space. Through the landing, you also reach the large rooftop terrace where you can create a fourth bedroom; a permit for construction has already been issued by the municipality. The terrace is tiled and offers ample space for furniture. Due to its well-sheltered location, you have complete privacy.

Garden:
The house has a pleasant, tiled backyard where you can place garden furniture to create a wonderful lounge area. Enjoying the sun is peaceful, as the garden is excellently sheltered on both sides. Through the backyard, you have access to the stone garage, providing parking space and room for bikes and garden items. The garden is accessible from the back.

Parking:
Private garage and parking around the house.

The property was recently renovated in 2022 (except for the hardwood rear facade). The roof coverings of the main house, including the rooftop terrace and garage, were renewed. New roller shutters and plastic frames with HR++ glass were installed around the house, along with a new quality plastic front door with lighting. The house is equipped with air conditioning in the living room and all bedrooms, and 23 solar panels have been added.

About the location and surroundings:
This beautiful house, built in 1997, is located on Gangeslaan in Purmerend. The house is situated on a main road in the popular Weidevenne neighborhood. Various natural areas are within cycling distance, including Twiske, Gorsebos, Purmerbos, Opa Nootje Bos, and Leeghwaterpark, providing ample walking, cycling, and recreational opportunities nearby.

The bustling city center is a 10-minute bike ride away. In the center, you’ll find the Eggert shopping center with over 50 stores in fashion, lifestyle, and beauty.

For dining or drinks, you can head to Koemarkt. This lively square features numerous charming restaurants, cafes, and terraces.

Due to the favorable location of the property, you’ll find many amenities nearby. Walking distance to the Weidevenne supermarkets & restaurants area, offering various shops for your daily needs and a train station with direct connections to Amsterdam Central and Schiphol. Childcare, primary schools, sports facilities, and different bus lines to Amsterdam are also just a stone throwing distance.

Secondary education and the hospital are easily accessible by bike. The house is well-located in terms of highways, close to the A7, and within 15 minutes, you can reach Amsterdam by public or private transport.

Features of the property summarized:
– Energy label: A++
– Fully renovated in 2022
– High-quality finishing
– Three bedrooms (formerly 4), fourth bedroom can be realized on the rooftop terrace with the granted permit, luxurious kitchen, and excellent sanitary facilities
– Marble floor with underfloor heating on the ground floor
– Electric underfloor heating in the bathroom
– Equipped with 23 solar panels
– Air conditioning in the living room and all bedrooms
– New front door and plastic frames with HR++ glass
– Roller shutters around the house
– Very spacious house with a pleasant garden
– Located in a beloved neighborhood
– City center within cycling distance
– Many amenities nearby
– Highways easily accessible
– Full ownership

With these features and a favorable location in a beloved neighborhood, this property on Gangeslaan represents a great opportunity for those seeking ultimate living pleasure. You live in a beloved neighborhood with various amenities nearby. In summary, a truly unique opportunity!

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
504 m3
Woonoppervlakte
151 m2
Bouwjaar
1997
Energieklasse
A++
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Perceel
164 m2

Installatie

Soorten verwarming
Stadsverwarming

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Erika Doezie

0299-420097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×
×

Download brochure