Verkocht

Dom Helder Camarastraat 84

1447 ZM
,
Purmerend

Vraagprijs:
€ 585.000,- k.k.

Terug

Beschrijving
Dom Helder Camarastraat 84

————————–ENGLISH TRANSLATION BELOW—————————- 2/1 kap woning………aan water……tuin west…..perfect onderhouden…. uitgebouwde woonkamer over de volle breedte…….aangebouwde hobby of geef het een bestemming ruimte…….totaal bijna 180 m2 woongenot?? Droom je van een schitterende woning aan het water? Dan zou dit zomaar eens de perfecte woning voor je kunnen zijn! Dit in 1993 gebouwde huis heeft voor de bewoners een hoop moois in

————————–ENGLISH TRANSLATION BELOW—————————-

2/1 kap woning………aan water……tuin west…..perfect onderhouden…. uitgebouwde woonkamer over de volle breedte…….aangebouwde hobby of geef het een bestemming ruimte…….totaal bijna 180 m2 woongenot??
Droom je van een schitterende woning aan het water? Dan zou dit zomaar eens de perfecte woning voor je kunnen zijn! Dit in 1993 gebouwde huis heeft voor de bewoners een hoop moois in petto. De woning heeft 177,6 m2 aan woonoppervlak, energielabel B en is perfect onderhouden. Compleet met aangebouwde kantoor annex hobby annex leefruimte, enorme woonkamer, moderne keuken en (thans) vier slaapkamers, veel bergruimte en een fraai aangelegde tuin aan het water met volop zon, is dit een huis waar je binnen no time verliefd op wordt!

En dat is nog niet alles wat dit ruime huis jou te bieden heeft, want ook de ligging is uitstekend. Het Purmerbos, parken, winkels, horeca, scholen, ov-verbindingen en uitvalswegen: je vindt het allemaal dichtbij. Hier wonen is een buitenkans!

Indeling van de woning:

Begane grond

Via de bestrate tuin bereik je de overdekte voordeur van deze ruime woning. Achter de voordeur vind je de entree met meterkast, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot het kantoor en de woonkamer.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en door zijn uitbouw over de volle breedte ‘meer dan royaal’. Voorzien van een lichte, Rosalio marmeren vloer met vloerverwarming en in neutrale afgewerkte wanden een warme sfeervol geheel. Via de grote glaspartij aan heeft u schitterend uitzicht over de tuin en volop lichtinval.

Via een U-boog vanaf de woonkamer, bereik je de keuken. Deze is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken in hoekopstelling komt van het merk SieMatic en kenmerkt zich door de witte keukenkastjes en een massief houten werkblad. De volgende apparatuur is hier te vinden: vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron en halogeen kookplaat. Achter de keuken zijn de wanden netjes betegeld in een lichte kleur.

De entreehal biedt niet alleen toegang tot de woonkamer, maar ook tot de kantoor annex hobbyruimte. Deze ruim opgezette kamer ligt aan de voorzijde en heeft een mooie vloer. De muren en het plafond zijn hier ook netjes afgewerkt. De lichtinval is uitstekend door de brede raampartij en je hebt beschikking over een eigen wastafel. Het kantoor heeft een openslaande deur naar de bijkeuken. Hier zijn de wasmachine- en droger aansluiting gelegen en heb je bergruimte. De bijkeuken biedt toegang tot de berging.

Eerste verdieping

Via de gestoffeerde trap in de entreehal is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. De overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Op de eerste verdieping beschik je over de trapopgang naar de tweede verdieping, de eerste twee slaapkamers en de badkamer.

Van de twee slaapkamers ligt er één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van mooie vloerbedekking en heeft een eigen ruime inloopkast (voorheen 3e slaapkamer). De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een laminaatvloer en een eigen wastafel. Beide kamers hebben een goede lichtinval en netjes afgewerkte muren en plafonds.

Op de eerste verdieping is de badkamer centraal gelegen. De badkamer is te herkennen aan de lichte kleurstelling. Je treft hier een staand toilet, badmeubel met dubbele wastafel, ligbad met douche en inbouwspots aan.

Tweede verdieping

De overloop van de tweede verdieping is bereikbaar via de trap. Deze overloop biedt toegang tot kastruimte en de derde en vierde slaapkamer. Van deze twee ruimtes heeft er één vloerbedekking en is er één voorzien van een parket laminaatvloer. Beide slaapkamers zijn keurig afgewerkt en hebben toegang tot eigen bergingen om spullen op te bergen.

Tuin:
Het huis heeft een grote tuin op het westen, die zowel betegeld als groen is. De tuin is gelegen aan het water en geniet door de gunstige ligging van veel zonuurtjes. Je beschikt over een volledig onderheid terras, waar je de ultieme mogelijkheid hebt om een loungeplek te realiseren. Je ervaart veel privacy door de uitstekende beschutting. Aan de voorzijde van de tuin vind je toegang tot de grote berging, die ook via de bijkeuken bereikbaar is. Hier heb je voldoende ruimte om spullen op te bergen en fietsen te stallen.

Vanaf de tuin vind je een trappetje naar beneden, naar een oppervlakte met houten planken. Via hier kun je met je bootje het water op.

Parkeren:
Parkeren op “eigen terrein” en parkeergelegenheid rond het huis.

Kenmerken van de woning:
• Schitterende woning met grote tuin
• Zonnige tuin op het westen en aan het water
• Vier slaapkamers, mooie keuken en goed sanitair
• Grote uitbouw en veel bergruimte
• Mogelijkheid tot kangoeroewoning
• Garage realiseren mogelijk
• Veel voorzieningen in de dichte omgeving
• Uitvalswegen snel bereikbaar
• Energielabel: B
• Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

Over de ligging en de buurt:
Deze charmante woning (1993) ligt in de Dom Helder Camerastraat in Purmerend. Aan de voorzijde is het huis gelegen aan een rustige weg en aan de achterkant aan het water. Je woont in de rustige en kindvriendelijke buurt Purmer-Zuid/Zuid. In de dichte omgeving geniet je van genoeg wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden, want je woont dichtbij diverse natuurgebieden waaronder het Purmerbos. Je vindt onder andere park de Vurige Staart, het Leeghwaterpark, het Opa Nootje Bos en het Gorsebos op fietsafstand. Sportvoorzieningen zijn ook in de nabijheid te vinden.

Het levendige centrum van Purmerend is ook met de fiets bereikbaar. In de binnenstad vind je het overdekte Eggert Winkelcentrum, waar je geniet van meer dan 50 winkels op het gebied van lifestyle, beauty en mode. Daarnaast zijn er enkele leuke eetgelegenheden te vinden. In het centrum van Purmerend vind je naast het winkelcentrum ook nog diverse winkelstraten en het sfeervolle plein de Koemarkt. Op de Koemarkt tref je allerlei gezellige restaurants, cafés en terrassen aan.

Het dichtstbijzijnde treinstation, het voortgezet onderwijs, het ziekenhuis en fastfoodketen McDonalds zijn op fietsafstand gelegen. Op loopafstand vind je de supermarkt, kinderopvang, basisschool en de bushalte waarbij je met minder dan 20 minuten op het Centraal Station van Amsterdam staat. Liever met de auto? Het huis heeft een prima ligging ten opzichte van uitvalswegen, waaronder de A7.

————————–ENGLISH TRANSLATION BELOW—————————-

Do you dream of a beautiful home on the water? Then this just might be the perfect home for you! This house, built in 1993, has a lot in store for its residents. The house has 177.6 m2 of living space, energy label B and is nicely maintained. With four bedrooms, a modern kitchen, good sanitary facilities, plenty of storage space and a beautifully landscaped garden on the water with plenty of sunshine, this is a house you will fall in love with in no time.

And that’s not all this spacious house has to offer you, because the location is also excellent. Parks, stores, restaurants, schools, public transport and roads: it is all close by. Living here is a godsend!

About the location and the neighborhood:
This charming house (1993) is located in the Dom Helder Camerastraat in Purmerend. At the front the house is located on a quiet road and at the back on the water. You live in the quiet and child-friendly neighborhood Purmer-Zuid/Zuid. In the close vicinity you will enjoy plenty of walking, cycling and recreational opportunities, because you live close to several nature reserves. You will find park de Vurige Staart, the Leeghwaterpark, the Opa Nootje Bos and the Gorsebos within cycling distance. Sports facilities can also be found in the vicinity.

The lively center of Purmerend is also accessible by bicycle. In the city center you will find the indoor Eggert Shopping Center, where you will enjoy more than 50 stores in the field of lifestyle, beauty and fashion. In addition, there are some nice places to eat. In the center of Purmerend, besides the shopping center, you will also find several shopping streets and the Koemarkt. On the Koemarkt you will find all kinds of cozy restaurants, cafes and terraces.

The nearest train station, secondary school, hospital and fast food chain McDonalds are within cycling distance. Within walking distance you will find the supermarket, daycare, elementary school and bus stop. The house has an excellent location in relation to arterial roads, you live close to the A7.

Layout of the house:

Ground floor:
Through the tiled garden you reach the covered front door of this spacious house. Behind the front door you will find the entrance hall with meter cupboard, toilet room with floating toilet and sink, staircase to the first floor and access to the office and living room.

The living room is located at the back and equipped with a light, Rosalio marble floor. The walls are finished in neutral and warm colors. At the back of the living room you will find a very wide window with sliding door to the garden. Because of this window, the light in the living area is very good.

Through a U arch from the living room, you reach the kitchen. This is located at the front of the house. The corner kitchen comes from the brand SieMatic and is characterized by the white kitchen cabinets and a wood-colored worktop. The following appliances can be found here: dishwasher, refrigerator, freezer, combination microwave and halogen hob. Behind the kitchen the walls are neatly tiled in a light color.

The entrance hall provides access not only to the living room, but also to the office space. This spacious room is located at the front and has a nice floor. The walls and ceiling are also nicely finished. The light is excellent because of the wide window and you have access to your own sink. The office has a door to the utility room. Here are the washer and dryer connections located and you have storage space. The utility room provides access to the storage room.

First floor:
The upholstered staircase in the entrance hall provides access to the first floor landing. The landing provides access to all rooms. On the first floor you have the staircase to the second floor, the first two bedrooms and the bathroom.

Of the two bedrooms, one is located at the front and one at the back. The bedroom at the back has nice carpeting and its own spacious walk-in closet. The front bedroom has laminate flooring and its own sink. Both rooms have good light and nicely finished walls and ceilings.

On the first floor, the bathroom is centrally located. The bathroom can be recognized by the light color scheme. You will find a standing toilet, vanity unit with double sink, bathtub with shower and recessed spotlights here.

Second floor:
The landing of the second floor is accessible via the staircase. This landing provides access to closet space and the third and fourth bedroom. Of these two rooms, one has carpeting and one has parquet laminate flooring. Both bedrooms are well finished and have access to private storage rooms to store belongings.

Garden:
The house has a large west-facing garden, which is both tiled and green. The garden is located by the water and enjoys many hours of sun due to its convenient location. You have a fully submerged terrace, where you have the ultimate opportunity to create a lounge area. You experience a lot of privacy due to the excellent sheltering. At the front of the garden you will find access to the large storage room, which is also accessible through the utility room. Here you have enough space to store things and bicycles.

From the garden you will find a staircase down to an area with wooden planks. Through here you can take your boat out on the water.

Parking:
On-site parking and parking around the house.

Features of the house:
• Gorgeous home with large garden
• Sunny west facing and waterfront garden
• Four bedrooms, beautiful kitchen and good plumbing
• Large extension and lots of storage space
• Possibility of kangaroo home
• Garage possible
• Many amenities in the vicinity
• Highways quickly access
• Energy label: B

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
691 m3
Woonoppervlakte
178 m2
Bouwjaar
1993
Energieklasse
B
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Perceel
270 m2

Installatie

Soorten verwarming
Stadsverwarming

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299-420097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×
×

Download brochure