Verhuurd

Stationsweg 63B

1471 CM
,
Kwadijk

Huurprijs
€ 995,- p/m

Terug

Beschrijving
Stationsweg 63B

TE HUUR: Bijzonder wonen op een bijzondere plek! U wil ‘anders dan anders wonen”? Kom dan snel kijken bij dit appartement, gelegen op de bovenste verdieping van het karakteristieke stationsgebouw in Kwadijk!! Een heus penthouse met veel sfeer, speels ingericht, prachtige hoge plafonds en met unieke zichtlijnen. Dit 3 kamer appartement geeft het wonen in een appartement een nieuwe dimensie!

TE HUUR:

Bijzonder wonen op een bijzondere plek! U wil ‘anders dan anders wonen”? Kom dan snel kijken bij dit appartement, gelegen op de bovenste verdieping van het karakteristieke stationsgebouw in Kwadijk!! Een heus penthouse met veel sfeer, speels ingericht, prachtige hoge plafonds en met unieke zichtlijnen. Dit 3 kamer appartement geeft het wonen in een appartement een nieuwe dimensie! Bijna 60 m2 woongenot met fraaie details en verrassende elementen. Het geheel is recent met respect voor haar afkomst gemoderniseerd en gerenoveerd en biedt een unieke kans voor de ware liefhebber!
Ervaar ‘bijzonder, buiten wonen” met alle voorzieningen op korte afstand! Komt dat zien!

Als u van buiten naar het statige gebouw kijkt dan hoort daar ook eenzelfde stijl aan de binnenzijde bij. Vanaf de begane grond pakt u de prachtige trap naar de tweede verdieping waar u via de overloop de verschillende ruimtes kunt betreden. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de woonkamer waar tevens de open keuken is gesitueerd. Deze beschikt over een vaatwasser, oven en de nodige bergruimte in de kastjes. Via het dakraam en raam aan de kopse kant komt er voldoende daglicht de kamer binnen. Via de overloop bereikt u het toilet en de twee slaapkamers. In de middelste kamer bevindt zich tevens de C.V.-ketel. De slaapkamer aan de voorzijde van het gebouw is voorzien van een nieuwe badkamer met douche en wastafel. Kortom; een mooi appartement met nette keuken en strakke badkamer welke uitermate mooi gelegen is nabij Purmerend en met uitzicht over de landerijen.

U treft een gezamenlijke fietsenberging bij het complex. Ook aan parkeren is uiteraard gedacht.
Maak van uw wonen een ware woonbelevenis!

Bijzonderheden:
– huurperiode 24 maanden
– netto inkomenseis: 3x huurprijs
– huurprijs is exclusief vaste lasten en voorschot gas/water/elektra
– borgsom: 2 maanden huur
– toewijzing in overleg met verhuurder

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud
237 m3
Woonoppervlakte
57 m2
Bouwjaar
1883
Energieklasse
E
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2022

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×
×

Download brochure