Vrijstaande woning

Terug

Omschrijving

In Waterrijk fase 3B komen 40 nieuwe woningen in het aanbod. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen in Oudhollandse stijl liggen verspreid over 2 woningclusters. De woningen zijn allemaal net even anders en hebben een rijke detaillering en een stijlvol landelijk klassiek karakter als overeenkomst. In deze fase komen maar liefst 9 luxe vrijstaande woningen in 4 verschillende types met

In Waterrijk fase 3B komen 40 nieuwe woningen in het aanbod. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen in Oudhollandse stijl liggen verspreid over 2 woningclusters. De woningen zijn allemaal net even anders en hebben een rijke detaillering en een stijlvol landelijk klassiek karakter als overeenkomst. In deze fase komen maar liefst 9 luxe vrijstaande woningen in 4 verschillende types met een perceel van 376 tot 824 m2. Wat een ruimte! Zit jouw droomwoning hier tussen?

De 4 types vrijstaande woningen zijn allemaal net even anders aan de buitenkant. Welk type je ook kiest er is ruimte genoeg voor jou en het gezin, de indeling is nagenoeg identiek. De royale living verbindt koken, eten en wonen gezellig met elkaar en met de openslaande deuren naar de tuin haal je in de zomermaanden buiten naar binnen. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, waarvan één grote master bedroom. De badkamer is voorzien van compleet sanitair, inclusief ligbad, maar kan ook volledig naar eigen smaak worden ingericht. De zolder heeft ook genoeg mogelijkheden. Afhankelijk van het type dat je kiest, is de zolder bereikbaar via een vaste of vlizotrap. Hoe je deze ruimte verder indeelt, is aan jullie.

De fietsen, koffers en golfspullen hebben hun eigen plek in aangebouwde of vrijstaande berging van 18 m2. En dat allemaal in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Hier wonen is 365 dagen per jaar een vakantiegevoel!

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 600.000,-
Aantal bouwnummers
8

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Liggingen
Buiten bebouwde kom
Woonhuiskwaliteit
Luxe

Indeling

Woonoppervlakte
145 m2
Perceeloppervlakte
0 m2
Inhoud van
572 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin

Bergruimte

Schuur-Berging
Aangebouwd hout

De bouwnummers van het type Vrijstaande woning

×
×