Terug

Omschrijving

In Waterrijk fase 3B komen in totaal 40 woningen, waaronder 8 tussenwoningen. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen liggen verspreid over 2 woningclusters in diverse uitvoeringen, maar allemaal klassiek in materiaalgebruik, detaillering en vormgeving. De bovenste geveldelen van de tussenwoningen zijn van hout en geven deze woningvariant een strakke en landelijke uitstraling. Door de raampartijen aan de voorgevel komt er

In Waterrijk fase 3B komen in totaal 40 woningen, waaronder 8 tussenwoningen. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen liggen verspreid over 2 woningclusters in diverse uitvoeringen, maar allemaal klassiek in materiaalgebruik, detaillering en vormgeving.

De bovenste geveldelen van de tussenwoningen zijn van hout en geven deze woningvariant een strakke en landelijke uitstraling. Door de raampartijen aan de voorgevel komt er lekker veel licht de woning binnen. Zo kun je optimaal genieten van je uitzicht over groen en water.

Traditionele tussenwoning met 3 slaapkamers

Zoek je een traditionele eengezinswoning met 3 slaapkamers en een grote zolder? Dan zou dit zomaar je nieuwe thuis kunnen zijn!

De fietsen, het gereedschap en de tuinkussens berg je bij alle tussenwoningen eenvoudig op in de vrijstaande houten berging van ca. 5 m2. De woning staat op het perceel dat qua grootte varieert van ca. 124 tot 161 m2. De auto parkeer je op het naastgelegen openbaar terrein. Ideaal!

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 395.000,-
Aantal bouwnummers
5

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Liggingen
Buiten bebouwde kom
Woonhuiskwaliteit
Luxe

Indeling

Woonoppervlakte
113 m2
Perceeloppervlakte
0 m2
Inhoud van
418 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin

Bergruimte

Schuur-Berging
Vrijstaand hout

De bouwnummers van het type Tussenwoning

×
×