Wormerplein 118

1442 CE
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 2.750,- p/m.

Terug

Beschrijving
Wormerplein 118

Gelegen op de meest prominente locatie van het gezellige buurtwinkelcentrum Wormerplein! Thans in de verhuur deze ultramoderne en zeer representatieve winkelruimte van circa 195 m² VVO plus circa 20 m² bergzolder, gebouwd Gelegen op de meest prominente locatie van het gezellige buurtwinkelcentrum Wormerplein! Deze ultramoderne en zeer representatieve winkelruimte van fraaie architectuur, speels in ‘elipse’ vormgeving. Een courant ingedeelde ruimte

Gelegen op de meest prominente locatie van het gezellige buurtwinkelcentrum Wormerplein!

Thans in de verhuur deze ultramoderne en zeer representatieve winkelruimte van circa 195 m² VVO plus circa 20 m² bergzolder, gebouwd Gelegen op de meest prominente locatie van het gezellige buurtwinkelcentrum Wormerplein!

Deze ultramoderne en zeer representatieve winkelruimte van fraaie architectuur, speels in ‘elipse’ vormgeving.
Een courant ingedeelde ruimte met volop glas en een tweeledige front van ruim 11 meter, welke garant staat voor volop exposure en veel lichtinval.
Compleet met klein magazijn, een dagverblijf met toilet en pantry, een fraaie ambiance op een prachtige zicht locatie.

Het pand wordt opgeleverd met systeemplafonds met verlichting, prachtige plavuizen vloer, centrale verwarming en zelfs een airco!

Het buurtcentrum is prettig winkelen, voorzien van volop parkeergelegenheid (gratis) en kent een breed scala aan winkelaanbod, waaronder een Wibra, Primera, een ‘vers supermarkt’ en een Vomar.

BTW:
Huurder dient te verklaren dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan is huurder in plaats van de btw een zodanige vergoeding aan verhuurder verschuldigd zodat deze volledig wordt gecompenseerd voor de schade die verhuurder lijdt door het beëindigen van de optie.

Huurtermijn:
in overleg

Indexering:
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding:
In nader overleg

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met btw.
Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie of waarborg.

Huurovereenkomst:
Conform het laatste model huurovereenkomst winkelruimte en andere

bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden:
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 2.750,- p/m.
Status
Beschikbaar
Winkelruimte oppervlakte
230

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart