Tramplein 8

1441 GP
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 3.445,- p/m.

Terug

Beschrijving
Tramplein 8

Thans in de verhuur op fantastische zichtlocatie! Bent u op zoek naar een unieke kantoorruimte in het hart van Purmerend? Ruim 338 m² VVO (426 m² BVO) in het karakteristieke pand ‘De Amsterdamsche Poort’, gelegen aan de buitenrand van het bruisende centrum van Purmerend. Een super centrale en goed zichtbare locatie als “entree van de binnenstad” tegenover het busstation, met

Thans in de verhuur op fantastische zichtlocatie!

Bent u op zoek naar een unieke kantoorruimte in het hart van Purmerend? Ruim 338 m² VVO (426 m² BVO) in het karakteristieke pand ‘De Amsterdamsche Poort’, gelegen aan de buitenrand van het bruisende centrum van Purmerend. Een super centrale en goed zichtbare locatie als “entree van de binnenstad” tegenover het busstation, met alle voorzieningen op loopafstand.

Kenmerken van de Kantoorruimte:
– Modern en Turn-Key: De kantoorruimte is volledig gemoderniseerd en direct gebruiksklaar. Het pand straalt een moderne en professionele sfeer uit.
– Speelse

Indeling

De indeling van het kantoor is speels en veelzijdig, perfect voor diverse werkopstellingen.
De stalen glaspuien zorgen voor een scheiding tussen de verschillende kantoren terwijl het de maximale lichtinval garandeert. Hierdoor ontstaat een vriendelijke en aangename werkplek voor u en uw medewerkers.
– Representatief: De ruimte heeft een representatieve uitstraling, wat bijdraagt aan een professionele indruk bij klanten en bezoekers.
– Complete Stoffering: Het kantoor is compleet gestoffeerd en biedt in overleg airconditioning, raambekleding, moderne toiletgroepen en een pantry. Zelfs inventaris / losse lampen zijn bespreekbaar.

– Bereikbaarheid en Parkeergelegenheid: Gelegen op korte afstand van uitvalswegen. Er is volop parkeergelegenheid op korte afstand in diverse parkeergarages.
– Energielabel A+: Het pand is prima geïsoleerd, wat zorgt voor een energie-efficiënte werkplek.

Waarom kiezen voor deze kantoorruimte?

Deze kantoorruimte biedt niet alleen een strategische locatie met uitstekende bereikbaarheid, maar ook een moderne en comfortabele werkplek die garant staat voor lichtinval en een representatieve uitstraling. Met een speelse indeling en volledige stoffering, inclusief moderne voorzieningen zoals airco en een pantry, is dit de ideale plek voor uw bedrijf. Bovendien zorgen de nabijgelegen parkeergarages voor voldoende parkeermogelijkheden voor uw medewerkers en bezoekers.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Uw ideale kantoorruimte wacht op u!

Huurprijs:
€ 3.445,- p.mnd ex. BTW

Servicekosten:
ten behoeve van nutsvoorzieningen op basis van voorschot en feitelijk gebruik

Huurtermijn:
in overleg;

Aanvaarding:
in nader overleg vanaf circa Q4 2024 bespreekbaar.

Zekerheidsstelling:
de borgstelling bedraagt 3 maanden huur. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie of waarborg.

Huurovereenkomst:
conform het laatste model huurovereenkomst kantoorruimte en andere
bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden:
alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Gunning voorbehouden aan de eigenaar/verhuurder.

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 3.445,- p/m.
Status
Beschikbaar
Kantoorruimte oppervlakte
338

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart