Gouw 56

1441 CR
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Prijs
€ 0,-

Terug

Beschrijving
Gouw 56

Thans te koop, in verband met bedrijfsverplaatsing, dit courante winkelpand in het centrum van Purmerend! Het betreft de parterre van een degelijk (1987) gebouw appartementencomplex, prachtig gelegen in de drukke aanlooproute (Melkweg brug) vanuit Kop West, (Weidevenne) nabij de Hoogstraat / Nieuwstraat. Met een frontbreedte van ruim 7 meter met grote glaspartijen kent het een vriendelijke maar vooral representatieve uitstraling.

Thans te koop, in verband met bedrijfsverplaatsing, dit courante winkelpand in het centrum van Purmerend!
Het betreft de parterre van een degelijk (1987) gebouw appartementencomplex, prachtig gelegen in de drukke aanlooproute (Melkweg brug) vanuit Kop West, (Weidevenne) nabij de Hoogstraat / Nieuwstraat.
Met een frontbreedte van ruim 7 meter met grote glaspartijen kent het een vriendelijke maar vooral representatieve uitstraling.

De bestemming is ‘centrum 3’ en kent ruime mogelijkheden: “cultureel, detailhandel, kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorziening en horeca” (categorie 1a en b).
De centrale ligging ten opzicht van én binnenstad maar ook het openbaar vervoer (Tramplein) maken dit een begerenswaardig object.
Het pand bemeet ruim 82 m2, heeft een hoogte van 3,4 meter, vrije indelingsmogelijkheden (geen dragende muren) en een eigen achterom!

Het geheel is thans in gebruik als fotostudio / gallery.

– Servicekosten: thans circa € 64, per maand.

– Verkoop vanwege bedrijfsverplaatsing.

– Voorbehoud gunning verkoper.

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht
Winkelruimte oppervlakte
82

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart