Breedstraat 11

1441 CB
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 2.750,- p/m.

Terug

Beschrijving
Breedstraat 11

Bent u op zoek naar een moderne en representatieve winkelruimte in het hart van onze marktstad? Dan hebben wij de perfecte locatie voor u! Midden in het centrum gelegen aan de Breedstraat, nabij de Kaasmarkt is thans in de verhuur deze circa 133 m² grote, keurig verzorgde winkelruimte met een uitnodigende glas pui. Het pand huisvest thans een vestiging van

Bent u op zoek naar een moderne en representatieve winkelruimte in het hart van onze marktstad? Dan hebben wij de perfecte locatie voor u!

Midden in het centrum gelegen aan de Breedstraat, nabij de Kaasmarkt is thans in de verhuur deze circa 133 m² grote, keurig verzorgde winkelruimte met een uitnodigende glas pui. Het pand huisvest thans een vestiging van Esprit damesmode en voorzien van keurig verzorgde paskamers, een moderne toiletgroep en pantry. De winkel is compleet met systeemplafonds, airco en verlichting, kortom uitstekend geoutilleerd en gelegen op een goede A1 aanlooproute vlakbij het winkelcentrum Willem Eggert.

PARKEREN
In het centrum zijn diverse parkeergarages en ruime parkeerplaatsen beschikbaar, waaronder de parkeergarage aan de Nieuwstraat (Willem Eggert), Schoolsteeg/Westerstraat en de ‘Schapenmarkt’ op loopafstand.

LIGGING
Gelegen in het kloppende hart van Purmerend, bevindt u zich te midden van het levendige stadscentrum met een constante stroom potentiële klanten. De Breedstraat staat bekend om zijn levendige sfeer met diverse winkels, restaurants en cafés in de directe omgeving. Een strategische plek om uw onderneming te laten floreren. Op slechts 2 minuten loopafstand van het treinstation en 450 meter van het busstation ‘Tramplein’.

BESTEMMING
Bestemming ‘Centrum – 1’, de aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.:
– detailhandel;
– dienstverlening;
– horecabedrijven, in categorieën 1A en B

HOOGTEPUNTEN:
– prachtige winkelruimte met een frontbreedte van circa 6 meter
– centraal gelegen
– circa 133m² VVO
– zeer licht (voorzijde gelegen op het zuiden)
– voorzien van systeemplafonds, airco en verlichting en toilet
– energielabel A
– flexibele huurtermijn bespreekbaar (minimaal 1 jaar);

Huurtermijn:
in overleg

Indexering:
jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding:
in nader overleg

Zekerheidsstelling:
de borgstelling bedraagt 3 maanden huur. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie of waarborg.

Huurovereenkomst:
conform het laatste model huurovereenkomst winkelruimte en andere
bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

BTW:
huurder dient te verklaren dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan is huurder in plaats van de btw een zodanige vergoeding aan verhuurder verschuldigd zodat deze volledig wordt gecompenseerd voor de schade die verhuurder lijdt door het beëindigen van de optie.

Voorwaarden:
alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.
Contact:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 2.750,- p/m.
Status
Beschikbaar
Winkelruimte oppervlakte
146

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart