Antwerpenhaven 101

1448 KN
,
Purmerend

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 2.450,- p/m.

Terug

Beschrijving
Antwerpenhaven 101

Opzoek naar een hoogwaardige, turn-key kantoorruimte? Thans in de verhuur deze representatieve kantoorruimte van circa 142 m² BVO in dit fraai ontworpen pand aan de Antwerpenhaven, gelegen aan de buitenrand van de Weidevenne in Purmerend. Een centrale locatie (vrij parkeren!) nabij de autosnelweg A7 maar ook op korte afstand van openbaar vervoer voorzieningen en de binnenstad van Purmerend. Het betreft

Opzoek naar een hoogwaardige, turn-key kantoorruimte?

Thans in de verhuur deze representatieve kantoorruimte van circa 142 m² BVO in dit fraai ontworpen pand aan de Antwerpenhaven, gelegen aan de buitenrand van de Weidevenne in Purmerend.
Een centrale locatie (vrij parkeren!) nabij de autosnelweg A7 maar ook op korte afstand van openbaar vervoer voorzieningen en de binnenstad van Purmerend.

Het betreft de bovenste verdieping (2e verdieping) van het in 2013 gerealiseerde gebouw, te bereiken middels de lift en/- of trap.
Uitstekende isolatievoorzieningen (A+ label), volop lichtinval door grote raampartijen en hoogwaardige afwerking waaronder airconditioning, systeemplafonds met verlichting, raambekleding en vloerbedekking, staan garant voor optimaal comfort in een ruimtelijk gevoel.

Indeling

Representatieve, afgesloten entree, parterre, te openen middels videofoon

Verdieping:
hal, uitgebreide pantry met alle apparatuur; twee toiletten. Thans 3 grote kantoorruimten alsmede een grote kantoorruimte met werkplekken.
Een oase aan licht en uitzicht.

Informeer naar uitgebreide service.

Gunning voorbehouden aan de eigenaar/verhuurder.

Huurprijs € 2.450 p.m.
Servicekosten: in overleg.

Huurtermijn:
in overleg

Aanvaarding:
In nader overleg

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur.
Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie of waarborg.

Huurovereenkomst:
Conform het laatste model huurovereenkomst kantoorruimte en andere

bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden:
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 2.450,- p/m.
Status
Beschikbaar
Kantoorruimte oppervlakte
130

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart