Stationsweg 63Spoor 2

1471 CM
,
Kwadijk

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 325,- p/m.

Terug

Beschrijving
Stationsweg 63Spoor 2

In het historische pand “De witte Raaf” is deze kleinschalige kantoorruimte van ca. 15 m2 te huur op de begane grond van het voormalige woonhuis voor de stationschef van Station Kwadijk. Werken in een historisch pand met alle moderne gemakken en uitstekend geschikt voor bijv. een administratiekantoor, verzekeringsagent, coachingsgesprekken, etc.. Gelegen vlakbij bedrijventerrein “De Baanstee”, N244 naar bijvoorbeeld Edam of

In het historische pand “De witte Raaf” is deze kleinschalige kantoorruimte van ca. 15 m2 te huur op de begane grond van het voormalige woonhuis voor de stationschef van Station Kwadijk.
Werken in een historisch pand met alle moderne gemakken en uitstekend geschikt voor bijv. een administratiekantoor, verzekeringsagent, coachingsgesprekken, etc..

Gelegen vlakbij bedrijventerrein “De Baanstee”, N244 naar bijvoorbeeld Edam of Alkmaar en autosnelweg A7 op 15 min. van Hoorn en Amsterdam. Het treinstation Overwhere ligt op circa 10 minuten fietsen.

Wanneer u op zoekt bent naar een handzame en betaalbare kantoorruimte op een rustige plek, dan is deze locatie zeker het bekijken waard. Aan de ene kant gelegen aan de weilanden en aan de andere kant aan de Purmerringvaart. Parkeren kan gratis voor de deur. U kunt ook gebruik maken van de (afsluitbare) fietsenstalling.

Spoor 2: ca. 15 m2 voor € 325,- per maand exclusief btw.

De servicekosten bedragen op jaarbasis € 35,- per m2 exclusief btw, hierin zitten o.a. de kosten voor de nutsvoorzieningen (op basis van nacalculatie), glasbewassing, schoonmaak van de algemene ruimtes en afvoer afval.

Kosten voor internet: € 15,- per maand exclusief btw.”

De ruimte is per direct beschikbaar.

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 325,- p/m.
Status
Verhuurd
Kantoorruimte oppervlakte
15

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart