Nijverheidstraat 19

1135 GE
,
Edam

Vraagprijs
€ 0,-
Prijs
€ 5.750,- p/m.

Terug

Beschrijving
Nijverheidstraat 19

Op perfecte locatie op bedrijfsterrein “Oosthuizerweg” is gelegen dit degelijk gebouwde bedrijfspand van maar liefst 1.320 m² bedrijfsoppervlakte! Het geheel is gebouwd in 1978 en onder andere voorzien van hardhouten kozijnen met isolatieglas en verkeert verder in goede staat van onderhoud. Het pand is gesitueerd nabij de uitvalsweg N244 en gelegen op circa 1600 m² eigen grond. Indeling: Begane grond:

Op perfecte locatie op bedrijfsterrein “Oosthuizerweg” is gelegen dit degelijk gebouwde bedrijfspand van maar liefst 1.320 m² bedrijfsoppervlakte! Het geheel is gebouwd in 1978 en onder andere voorzien van hardhouten kozijnen met isolatieglas en verkeert verder in goede staat van onderhoud. Het pand is gesitueerd nabij de uitvalsweg N244 en gelegen op circa 1600 m² eigen grond.

Indeling

Begane grond

bedrijfsruimte, kantoren, showroom, entresol, ontvangstruimte, en toiletgroepen.

1e verdieping

Kantoren en entresol met betonvloer. De bedrijfsruimte is voorzien van een 2 grote overheaddeuren en heeft grotendeels een vrije hoogte van 6.5 meteren een betonvloer met een draagvermogen van 500 kg/m2. Het pand wordt opgeleverd met o.a. zonwering, en een verwarming en een uitgebreide elektrische installatie met krachtstroom. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking systeem plafond met armaturen. Tevens beschikt het pand over 2 eigen parkeerplaatsen gesitueerd op eigen terrein aan de voor- en achterzijde van het pand.

EVENTUEEL BIJ TE HUUR DE SCHITTERENDE BOVENWONING MET EEN WOONOPPERVLAK VAN 144 M2 MET DAKTERRAS!

Lees volledige beschrijving
Prijs
€ 5.750,- p/m.
Status
Verhuurd
Bedrijfsruimte oppervlakte
1.587

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

Delen

Kaart