Beschikbaar

Koemarkt 50B

1441 DD
,
Purmerend

Vraagprijs:
€ 799.000,- k.k.

Terug

Beschrijving
Koemarkt 50B

Luxe, privacy, en comfort in het bruisende hart van Purmerend, onder de rook van Amsterdam, grenzend aan het groene Waterland en Werelderfgoed Beemster. Een unieke kans in dit iconische gebouw voor degenen die stijl, luxe en comfort waarderen op een perfecte locatie. Midden in het hart van Purmerend, naast het bruisende leukste horecaplein van Nederland. Met gezelligheid, reuring, evenementen en

Luxe, privacy, en comfort in het bruisende hart van Purmerend, onder de rook van Amsterdam, grenzend aan het groene Waterland en Werelderfgoed Beemster.

Een unieke kans in dit iconische gebouw voor degenen die stijl, luxe en comfort waarderen op een perfecte locatie. Midden in het hart van Purmerend, naast het bruisende leukste horecaplein van Nederland. Met gezelligheid, reuring, evenementen en markten om de hoek.
Toch biedt dit exclusieve appartement een oase van rust en privacy, inclusief een eigen parkeerplaats.

WONEN
Ooit het centrum waar boeren hun vee verhandelden, nu het adres voor jouw toekomstige appartement – wellicht een toekomstig monument. Boven de Markthal bevinden zich zeven unieke woningen. Geniet van de perfecte ligging in het centrum van Purmerend zonder concessies te doen aan rust en sereniteit. De Markthal wordt zelden gebruikt, en zelfs bij evenementen merk je er niets van dankzij de uitstekende geluidsisolatie. De verdiepingshoge buitenkozijnen, die volledig geopend kunnen worden, laten je optimaal genieten van de ochtendzon. Deze kozijnen zijn voorzien van triple beglazing met HR+++ glas, wat zorgt voor maximale isolatie.

Gelegen op de tweede verdieping en bereikbaar via zowel een trap als een lift, beslaat dit appartement 146 m² met een indrukwekkende plafondhoogte van circa 2.60 meter, wat een gevoel van ruimte en grandeur creëert. Het riante dakterras van 20 m² biedt volop zon in de middag en avond, waar je de unieke rust van deze locatie kunt ervaren. Het appartement is uitgerust met alle luxe die je je kunt wensen: van strakke plafond-, wand- en vloerafwerkingen tot vloerverwarming via een warmtepomp, bewegingsmelders, beveiligingssystemen, sfeervolle verdiepingshoge dubbele openslaande stalen deuren en airconditioning.

KOKEN
De moderne keuken is niet alleen royaal in opslagruimte maar ook in kookgemak. Uitgevoerd met matzwarte, greeploze kasten en luxe inbouwapparatuur van topmerken zoals Gaggenau, biedt deze keuken grote, strakke rvs-werkbladen, een wijnklimaatkast en een handige quooker-kraan. De keuken grenst aan het terras, met grote glazen puien die zorgen voor een lichte en uitnodigende eetruimte, perfect voor lange, gezellige diners.

SLAPEN & BADEN
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, elk met een eigen luxe badkamer en suite. De master bedroom is daarnaast voorzien van een prachtige kastenwand, ideaal voor al je kleding en schoenen.

PARKEREN/OPLADEN/OPBERGEN
Heb je een auto? Geen probleem, je beschikt over een eigen privé overdekte parkeerplek van 5 x 3 meter op het afgesloten terrein direct onder het appartement. Voor elektrische rijders is er de mogelijkheid om een laadunit te installeren. Daarnaast biedt het appartement zelf al veel bergruimte, en er is een extra berging van ruim 10 m² op de eerste verdieping voor spullen die je uit het zicht wilt bewaren.

Kortom, dit appartement biedt heerlijk comfortabel leven op een unieke locatie. Kom je kijken?

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
In centrum
Inhoud
457 m3
Woonoppervlakte
147 m2
Bouwjaar
2019
Energieklasse
A
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299-420097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×
×

Download brochure