Verkocht

Clara Visserstraat 1

1447 HL
,
Purmerend

Vraagprijs:
€ 395.000,- k.k.

Terug

Beschrijving
Clara Visserstraat 1

Zoek je een charmante woning met de hele dag zon in de achtertuin? Dan zou dit zomaar eens het ideale huis voor je kunnen zijn! Dit in 1990 gebouwde huis heeft 121,4 m2 aan woonoppervlak en is gelegen in een rustige, gewilde wijk. Je treft hier maar liefst vier slaapkamers, een nette keuken, goed sanitair en een zonnige tuin met

Zoek je een charmante woning met de hele dag zon in de achtertuin? Dan zou dit zomaar eens het ideale huis voor je kunnen zijn! Dit in 1990 gebouwde huis heeft 121,4 m2 aan woonoppervlak en is gelegen in een rustige, gewilde wijk. Je treft hier maar liefst vier slaapkamers, een nette keuken, goed sanitair en een zonnige tuin met volop privacy aan. Maar dat is niet het enige wat deze fijne woning voor jou in petto heeft, want ook de ligging is uitstekend. Je profiteert van een hele goede bereikbaarheid en vindt parken, winkels, horeca en scholen allemaal op steenworp afstand. Hier wonen is uniek!

Over de ligging en de buurt:
Deze mooie woning (1990) is gelegen aan de Clara Visserstraat in de rustige, kindvriendelijke buurt Purmer-Zuid/Zuid. Op loopafstand vind je het park De Vurige Staart en het Gorsebos, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreëren.

Lopend bereik je winkelcentrum Meerland, waar je aan het juiste adres bent voor winkels voor je dagelijkse boodschappen. Je vindt hier onder meer twee grote supermarkten, een bakkerij en een drogisterij.

De binnenstad is vanaf de woning zo’n kwartiertje fietsen. Hier vind je het Eggert winkelcentrum, dat jou voorziet van meer dan 50 winkels op het gebied van lifestyle, beauty en mode. Het winkelcentrum biedt daarnaast nog een aantal gezellige horecagelegenheden. Winkels vind je niet alleen in het overdekte winkelcentrum, maar ook in de straten eromheen. Voor een hapje eten of een borrel kun je terecht op de Koemarkt.

Net als het centrum zijn ook het treinstation en het voortgezet onderwijs op fietsafstand gelegen. De kinderopvang, basisschool en bushalte bereik je lopend. Je beschikt over uitstekende ov-verbindingen, je bent binnen 30 minuten in de binnenstad van Amsterdam. De uitvalswegen bevinden zich op korte afstand van de woning, je woont dichtbij de A7. Met de auto is het slechts 30 minuten rijden naar Schiphol.

Indeling van de woning:

Begane grond

Via de betegelde voortuin bereik je de voordeur van deze fijne woning. Achter de voordeur tref je de entreehal met kastruimte, toiletruimte met staand toilet en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de grote woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een schitterende laminaatvloer en de wanden en het plafond zijn in rustige, warme kleuren afgewerkt. Aan de achterzijde beschik je over twee grote raampartijen, waarvan één met openslaande deuren naar de achtertuin. Door deze raampartijen geniet je in het woongedeelte van veel lichtinval. In de woonkamer vind je een openslaande deur naar een trapkast.

Via de voorzijde van de woonkamer kom je bij de keuken. Deze keuken staat in hoekopstelling en is van het merk Jeha. De volgende apparatuur is hier aanwezig: vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en keramische kookplaat. De ruimte heeft een brede raampartij, waardoor je hier een goede lichtinval hebt.

Eerste verdieping

De overloop van de eerste verdieping is bereikbaar via de trap in de entreehal. Middels de overloop zijn de trapopgang naar de tweede verdieping, de eerste twee slaapkamers en de badkamer bereikbaar.

De eerste verdieping beschikt over twee grote slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is gelegen over de gehele breedte van de woning, waardoor het volop ruimte biedt. De slaapkamers hebben allebei een vloer van laminaat en de muren en het plafond zijn keurig afgewerkt.

De badkamer is te vinden aan de voorzijde op deze verdieping. Deze ruimte is netjes betegeld en kenmerkt zich door de lichte kleurstelling. Je treft hier een staand toilet, wastafel, ligbad met douche aan.

Tweede verdieping

Via de trap is de overloop van de tweede verdieping te bereiken. Op deze overloop vind je de wasmachine- en drogeraansluitingen en een wastafel. Verder biedt de overloop toegang tot de derde en vierde slaapkamer, waarvan één aan de voorzijde en één aan de achterzijde ligt.

De slaapkamer aan de achterzijde ligt over de gehele breedte, net als de slaapkamer op de eerste verdieping. Deze ruimte heeft een brede raampartij, wat voor een uitstekende lichtinval zorgt. De muren en plafonds zijn in allebei de slaapkamers prima afgewerkt en de ruimtes zijn voorzien van mooi laminaat. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen berging.

Vliering:
De slaapkamer aan de achterzijde op de tweede verdieping beschikt over een vlizotrap naar de vliering. Deze kan gebruikt worden als grote bergruimte.

Tuin:
Het huis heeft een fijne tuin, die deels betegeld en deels groen is. In de achtertuin geniet je de hele dag van zon, waardoor het hier heerlijk toeven is. De tuin biedt dan ook genoeg ruimte voor het realiseren van een loungeplek, zodat je optimaal kunt relaxen en van de buitenlucht kunt genieten. Dat doe je in alle rust, want door de goede beschutting heb je veel privacy.

Aan de achterzijde beschik je over een berging met aangrenzend een overkapping. Onder de overkapping heb je ook de mogelijkheid om wat tuinmeubelen te plaatsen, zodat het mogelijk is om overdekt in de buitenlucht te zijn. De houten berging heeft elektra en is groot genoeg voor het opbergen van tuinspullen of het stallen van fietsen. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid rond het huis.

Kenmerken van de woning:
• Goed onderhouden woning
• 8 zonnepanelen
• Hele dag zon in de achtertuin
• Vier slaapkamers, mooie keuken en goed sanitair
• Vloerverwarming op de begane grond
• Gelegen in een rustige buurt

• Veel voorzieningen dichtbij
• Heel goed bereikbaar
• Energielabel: C, dit was voor de plaatsing van de zonnepanelen!

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
438 m3
Woonoppervlakte
121 m2
Bouwjaar
1990
Energieklasse
C
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Perceel
162 m2

Installatie

Soorten verwarming
Stadsverwarming

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Erika Doezie

0299-420097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×
×

Download brochure