Type B Vrijstaande villa

Terug

Omschrijving

Welkom in de Boomgaard In de Boomgaard komen 63 tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en levensloopbestendige woningen in een groene, waterrijke omgeving. Het uiterlijk van de nieuwe woningen past in de natuurrijke omgeving, maar vormt ook een eenheid met de oudere karakteristieke woningen van Zuidoostbeemster. De nieuwe woningen grenzen aan rustige boomrijke lanen die voor de kinderen aantrekkelijk zijn om buiten

Welkom in de Boomgaard

In de Boomgaard komen 63 tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en levensloopbestendige woningen in een groene, waterrijke omgeving. Het uiterlijk van de nieuwe woningen past in de natuurrijke omgeving, maar vormt ook een eenheid met de oudere karakteristieke woningen van Zuidoostbeemster. De nieuwe woningen grenzen aan rustige boomrijke lanen die voor de kinderen aantrekkelijk zijn om buiten te kunnen spelen en de wereld te kunnen ontdekken.

Wonen in een groene omgeving
Wilt u comfortabel en aangenaam wonen in een goed geïsoleerde nieuwbouwwoning in een historische rijke en landelijke omgeving? Dan is uw (t)huis in de Boomgaard.

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 636.000,-
Aantal bouwnummers
4

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning

Indeling

Woonoppervlakte
169 m2
Perceeloppervlakte
390 m2
Inhoud van
671 m3
Aantal kamers
1
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin

De bouwnummers van het type Type B Vrijstaande villa

×
×