Appartementen (blok D en E)

Terug

Omschrijving

Binnenkort in de verkoop! Uniek in de regio! In Purmerend wordt een bijzondere woonbuurt gerealiseerd; De Open Veste. Een moderne veste aan de westzijde van Purmerend met open verbindingen naar de omliggende wijken en omgeven door groen en water. Hier woon je straks in een buurt met alle ruimte voor jezelf, maar ook in de nabijheid van je buren en

Binnenkort in de verkoop! Uniek in de regio!
In Purmerend wordt een bijzondere woonbuurt gerealiseerd; De Open Veste. Een moderne veste aan de westzijde van Purmerend met open verbindingen naar de omliggende wijken en omgeven door groen en water. Hier woon je straks in een buurt met alle ruimte voor jezelf, maar ook in de nabijheid van je buren en gemeenschappelijke voorzieningen. Het beste van twee werelden dus.

KOOPWONINGEN EN APPARTEMENTEN
Op 5 maart start de verkoop van 21 stadswoningen en 27 appartementen. De 21 stadswoningen zijn 3 of 4 verdiepingen hoog, beschikken over een eigen tuin, zijn aangesloten op stadsverwarming en voorzien van zonnepanelen. De appartementen zijn er in verschillende formaten van kleinschalige (starters)appartementen tot drie- en vierkamer appartementen. Alle woningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over een eigen parkeerplek in de parkeergarage onder De Open Veste.

Schrijf u nu in via deopenveste.nl

Op 5 maart a.s. bent u vanaf 17:00 uur tot 19:30 uur van harte welkom bij ‘Villa Clementine, plantsoengracht 8 te Purmerend alwaar de ‘kick-off’ van deze unieke woonbelevenis plaats gaat vinden.

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 349.500,-
Aantal bouwnummers
27

Bouwvorm

Objecttype
Appartement
Appartementsoort
Portiekflat
Liggingen
In centrum
Appartementkwaliteit
Luxe

Indeling

Woonoppervlakte
85 m2
Inhoud van
255 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin

Bergruimte

Schuur-Berging
Box

De bouwnummers van het type Appartementen (blok D en E)

×
×