2 onder 1 kapwoning

Terug

Omschrijving

In Waterrijk fase 3B komen 40 nieuwe woningen in het aanbod. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen in Oudhollandse stijl liggen verspreid over 2 woningclusters. Ze zijn verschillend in uitvoeringen, maar allemaal klassiek in materiaalgebruik, detaillering en vormgeving. In deze fase komen maar liefst 10 prachtige 2 onder 1 kapwoningen. De bovenste geveldelen van deze 2 onder 1 kapwoningen zijn

In Waterrijk fase 3B komen 40 nieuwe woningen in het aanbod. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen in Oudhollandse stijl liggen verspreid over 2 woningclusters. Ze zijn verschillend in uitvoeringen, maar allemaal klassiek in materiaalgebruik, detaillering en vormgeving. In deze fase komen maar liefst 10 prachtige 2 onder 1 kapwoningen.

De bovenste geveldelen van deze 2 onder 1 kapwoningen zijn van hout. Dat geeft de woning meteen een eigen en unieke uitstraling. En zodra je hier naar binnen stapt, ben je thuis. De begane grond biedt genoeg ruimte voor het hele gezin om samen te leven. In de zomermaanden zet je de deur naar de tuin open en haal je buiten naar binnen. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer met toilet. Als jullie meer slaapkamers nodig hebben, dan is er op de zolderverdieping genoeg ruimte om extra kamers erbij te laten maken. Of maak er een gym, kantoor of logeerruimte van, de mogelijkheden zijn er!

De auto plaats je op de oprit en de fietsen en Big Green Egg hebben hun eigen plek in de aangebouwde (type E) of vrijstaande berging (type E/F) van ca. 18 m2. Ideaal! Hier woon je in de sfeer van vroeger met alle comfort van nu.

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs vanaf
€ 520.000,-
Aantal bouwnummers
6

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Twee onder één kapwoning
Liggingen
In woonwijk
Woonhuiskwaliteit
Luxe

Indeling

Woonoppervlakte
135 m2
Perceeloppervlakte
0 m2
Inhoud van
521 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin

Bergruimte

Schuur-Berging
Aangebouwd hout

De bouwnummers van het type 2 onder 1 kapwoning

×
×