Prijs
€ 503.000,- t/m € 844.200,-
Status
Verkocht
Woonoppervlakte van
135 m2
Woonoppervlakte tot en met
261 m2

Beschrijving
Westerzicht Golfbaan

Nieuwbouwwijk Golfbaan Purmerend komt aan de oostzijde van Purmerend te liggen, grenzend aan de Westerweg. Dit volledig nieuwe woongebied ligt op een prachtige locatie aan de rand van de Purmer. Het nieuwbouwplan komt op een glooiend en lommerrijk landschap met speels aangelegde waterpartijen. De eerste fase gaat op 26 augustus 2019 in de verkoop. Een appartementengebouw met 12 royale appartementen

Nieuwbouwwijk Golfbaan Purmerend komt aan de oostzijde van Purmerend te liggen, grenzend aan de Westerweg. Dit volledig nieuwe woongebied ligt op een prachtige locatie aan de rand van de Purmer. Het nieuwbouwplan komt op een glooiend en lommerrijk landschap met speels aangelegde waterpartijen.

De eerste fase gaat op 26 augustus 2019 in de verkoop. Een appartementengebouw met 12 royale appartementen (3-kamer appartementen, 4-kamer appartementen en appartementen met 2 woonlagen) dat de sfeer van een imposant landhuis uitademt. Het statige landhuis heeft de naam Westerzicht meegekregen.

U kunt parkeren op eigen terrein onder het gebouw. Daarnaast is er bij het complex nog parkeergelegenheid voor bijvoorbeeld bezoekers.

Alle beschikbare informatie staat online via de projectwebsite: https://www.nieuwbouw-golfbaanpurmerend.nl/

Heeft u alles bekeken en al grotendeels een keuze kunnen maken? Selecteer dan nu alvast in uw Mijn Eigen Huis account op de website maximaal 5 appartementen waar u tijdens de verkoopperiode van 26 augustus tot en met 5 september uw voorkeur voor door kunt geven.

Tot donderdag 5 september 17:00 uur heeft u de tijd om uw voorkeuren door te geven. De notaris gaat vervolgens onder alle inschrijvingen een loting verrichten, waarna de appartementen worden toegewezen. Op vrijdag 6 september ontvangt u het bericht of u een woning toegewezen heeft gekregen. De uitslag van de toewijzing is dan ook zichtbaar in uw Mijn Eigen Huis account.

Mochten er nog vragen zijn over uw toekomstige huis, dan kunt u altijd terecht bij ons kantoor op de Nieuwstraat 74-78 te Purmerend, of ons bellen op 0299-420097.
Wij zijn alle werkdagen geopend van 8:30 uur tot 18 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
U bent van harte welkom!

Lees volledige beschrijving

Woningtypes

3-kamer appartement

4-kamer appartement

Appartement 2 woonlagen

Bouwnummers

×