Purmerend – Wheerlicht 38 – 38

1443, Purmerend
€ 377.000,-
Verkocht

Omschrijving

Wheerlicht te Purmerend

Wonen in de weerspiegeling van het water
Wonen in één van de groenste wijken van Purmerend, in een appartement dat jouw woonwensen weerspiegelt: een ruime woonkamer, een comfortabele badkamer en één, twee of drie grote slaapkamers. Klinkt dat niet goed? In Wheerlicht, een markant woongebouw in de wijk Wheermolen, kan het allemaal. Bovendien ligt dit stoere en tegelijkertijd vriendelijke gebouw aan een brede singel, waardoor je balkon direct aan het water grenst. Heerlijk toch?
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Wheerlicht zal verrijzen in de strook tussen de Churchilllaan en de Richard Holstraat te Purmerend. Op deze locatie stond voorheen Wijkcentrum ’t Noot. Door deze ligging is er sprake van een uitermate goede bereikbaarheid. Niet alleen via de weg, maar bijvoorbeeld ook met het Openbaar Vervoer. De bus stopt voor de deur en station Purmerend Overwhere ligt feitelijk om de hoek.
Natuurlijk zijn er ook diverse voorzieningen binnen handbereik. Denk maar eens aan Winkelcentrum Makado met diverse winkels en een supermarkt…

De architectuur van Wheerlicht
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Een architectenbureau dat er om bekend staat met z’n ontwerpen bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid, identificatie, individualiteit en flexibiliteit.
Wheerlicht is een expressief gebouw met karakter dat de wijk een gezicht geeft. Daarbij is de keuze gemaakt om een rode baksteen te gebruiken voor de gevel. Dit is anders dan in deze wijk te vinden is. Het valt zo op, maar past qua kleurstelling in de wijk.
Daarnaast is Wheerlicht een “gelaagd gebouw”, dat op de verschillende schaalniveaus verschillende gezichten laat zien. Door het krachtige materiaalgebruik en structuur van de gevel kan het zich meten met de hoogbouw aan de Churchilllaan.

Heb je intresse? Meld je aan via de projectwebsite www.wheerlichtpurmerend.nl

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 377.000,-

Bouwvorm

Objecttype
Appartement
Soort
Bovenwoning
Liggingen
Aan water, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
98 m2
Inhoud
274 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Inpandig