Oosthuizen – Hoekwoning 29 – 29

1474, Oosthuizen
€ 407.500,-
Onder optie

Omschrijving

In Waterrijk fase 3B komen in totaal 40 woningen, waaronder 6 hoekwoningen. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen liggen verspreid over 2 woningclusters in diverse uitvoeringen, maar allemaal klassiek in materiaalgebruik, detaillering en vormgeving.

De bovenste geveldelen van de hoekwoningen zijn van hout en geven deze woningvariant een strakke en landelijke uitstraling. Door de raampartijen aan de voor- en zijgevel komt er lekker veel licht de woning binnen. Zo kun je optimaal genieten van je uitzicht over groen en water.

Traditionele hoekwoning met 3 slaapkamers

Zoek je een traditionele eengezinswoning met 3 slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping en een grote zolder? Dan kan dit zomaar jouw nieuwe huis zijn!

De fietsen, het gereedschap en de tuinkussens berg je bij alle hoekwoningen eenvoudig op in de vrijstaande houten berging van ca. 5 m2. De woning staat op het perceel dat qua grootte varieert van ca. 170 tot 222 m2. Dat betekent dat je genoeg tuin hebt om in de zomermaanden lekker te genieten van het buitenleven. De auto parkeer je op het naastgelegen openbaar terrein. Ideaal!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 407.500,-

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Hoekwoning
Liggingen
Buiten bebouwde kom

Indeling

Woonoppervlakte
113 m2
Inhoud
439 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Totale oppervlakte
0 m2
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Vrijstaand hout