Onder optie

Dubbele buurt 15B

1441 CT
,
Purmerend

Huurprijs
€ 755,- p/m

Terug

Beschrijving
Dubbele buurt 15B

Houdt u van gezelligheid en bent u nog niet klaar voor huisje,boompje,beestje? Dit is de geschikte woning voor u! Op nog geen minuut lopen staat u op het gezelligste plekje van Purmerend, De Koemarkt! Hier zijn verschillende eetgelegenheden en cafe’s. Het openbaar vervoer, sportschool en basisscholen zijn op loopafstand te vinden. Het appartement heeft een nette vloer en beschikt over

Houdt u van gezelligheid en bent u nog niet klaar voor huisje,boompje,beestje? Dit is de geschikte woning voor u! Op nog geen minuut lopen staat u op het gezelligste plekje van Purmerend, De Koemarkt! Hier zijn verschillende eetgelegenheden en cafe’s. Het openbaar vervoer, sportschool en basisscholen zijn op loopafstand te vinden. Het appartement heeft een nette vloer en beschikt over een ruime slaapkamer. Ideaal voor iemand die graag op zichzelf wil wonen!

Komt u op deze levendige plaats wonen in het hartje van Purmerend?

Indeling

Nadat u via de gezamenlijke ingang de trap naar boven neemt vindt u aan uw rechterhand de entree van het appartement. Via de hal bereikt u de woonkamer. Op de vloer is laminaat gelegen en de wanden zijn netjes geschilderd. De grote glaspartijen aan de voorzijde van het appartement en de lichtkoepels in het plafond geven u een grote hoeveelheid aan daglicht in de woning. In de woonkamer is een keukenblok met bovenkastjes gesitueerd. Mocht u graag een luchtje scheppen dan kunt u gebruik maken van het balkon aan de voorzijde. Vanuit de hal en de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer van ongeveer 10 vierkante meter. De badkamer is eveneens toegankelijk via de hal en beschikt over een ligbad/douche, wastafel en toilet.

Via de Achterdijk is de externe berging te bereiken waar u uw fiets/brommer kwijt kunt.

Verhuur voorwaarden:
– Tijdelijke huurovereenkomst t/m 31 januari 2022
– Huurprijs € 755,- per maand
– Servicekosten: € 50,– per maand
– Waarborgsom: 2 maanden borg

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
In centrum
Inhoud
136 m3
Woonoppervlakte
52 m2
Energieklasse
C
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

×
×