Verkocht onder voorbehoud

Barcelonahaven 39

1448 KR
,
Purmerend

Vraagprijs:
€ 267.750,- k.k.

Terug

Beschrijving
Barcelonahaven 39

Koopgarantwoning: In de Weidevenne in Purmerend vindt u deze nette, ruime 3-kamer woning op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. De woning is aan de voorzijde gelegen aan een groenvoorziening en aan de achterzijde is de gemeenschappelijke tuin te vinden. Voorzieningen zoals openbaar vervoer (bus/trein), winkels en het centrum van Purmerend zijn op korte afstand te vinden. Mede door

Koopgarantwoning:
In de Weidevenne in Purmerend vindt u deze nette, ruime 3-kamer woning op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. De woning is aan de voorzijde gelegen aan een groenvoorziening en aan de achterzijde is de gemeenschappelijke tuin te vinden. Voorzieningen zoals openbaar vervoer (bus/trein), winkels en het centrum van Purmerend zijn op korte afstand te vinden. Mede door de Melkweg brug is het centrum van Purmerend fietsend en lopend zeer gemakkelijk bereikbaar en vlakbij.

De woning heeft de navolgende

Indeling

Aan de voorzijde is de entree van het appartementencomplex, hier vindt u naast de brievenbussen ook de gemeenschappelijke berging en toegang tot de achtergelegen gezamenlijke tuin. De entree van dit appartement bevindt zich op de 1ste verdieping.

Indeling

entree, hal met toegang tot de inpandige berging met wasmachine aansluiting, nette toiletruimte, betegelde badkamer met wastafelmeubel en douchecabine, twee ruime slaapkamers. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren met Frans balkon en een keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, combi-oven, kookplaat, afzuiger en koelkast).

De woning wordt aangeboden in de zeer aantrekkelijke koopgarant constructie.

Toewijzingscriteria:
1. Starter woonachtig in de gemeente Purmerend met een economische binding en minimaal 1 jaar ingeschreven bij Woonmatch Waterland;
2. Huurder van Intermaris, die een (sociale) huurwoning leeg achterlaat;
3. Overige kandidaten.

Hoe werkt het verder:
Met koopgarant koopt u een woning met een korting van 15%. Intermaris geeft terugkoop-garantie en deelt mee in de waarde-ontwikkeling van de woning. De korting en waarde-ontwikkeling wordt bij verkoop met u verrekend. Zie hiervoor ook onze folder.

KOOPGARANTPRIJS €267.750,- k.k.
(Taxatieprijs €315.000,- k.k.)

Aanvaarding kan spoedig. Vaste project notaris: Abma Schreurs Notarissen te Purmerend. Verkoper is nooit bewoner geweest. Woning dient gebruikt te worden voor eigen bewoning.

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
225 m3
Woonoppervlakte
67 m2
Bouwjaar
2011
Energieklasse
A
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Stadsverwarming

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Hans van Zandbergen

0299-420097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

×
×