Verkocht onder voorbehoud

Barcelonahaven 36

1448 KR
,
Purmerend

Vraagprijs:
€ 263.500,- k.k.

Terug

Beschrijving
Barcelonahaven 36

Koopgarantwoning: In de Weidevenne in Purmerend vindt u deze nette, ruime 3-kamer woning op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. De woning is aan de achterzijde gelegen aan een groenvoorziening en aan de voorzijde aan de gemeenschappelijke tuin. Voorzieningen zoals openbaar vervoer (bus/trein), winkels en het centrum van Purmerend zijn op korte afstand te vinden. Mede door de Melkwegbrug

Koopgarantwoning:
In de Weidevenne in Purmerend vindt u deze nette, ruime 3-kamer woning op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. De woning is aan de achterzijde gelegen aan een groenvoorziening en aan de voorzijde aan de gemeenschappelijke tuin. Voorzieningen zoals openbaar vervoer (bus/trein), winkels en het centrum van Purmerend zijn op korte afstand te vinden. Mede door de Melkwegbrug is het centrum van Purmerend fietsend en lopend zeer gemakkelijk bereikbaar en vlakbij.

De woning heeft de navolgende

Indeling

Aan de zijkant van het appartementencomplex is de entree, hier vindt u naast de brievenbussen ook de gemeenschappelijke berging en de toegang tot de achtergelegen gezamenlijke tuin. De entree tot dit appartement bevindt zich op de begane grond aan de tuinkant.

Indeling

entree, ruime hal met toegang tot de inpandige berging met wasmachine aansluiting, nette toiletruimte, 2 ruime slaapkamers en een geheel betegelde moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en radiator. De royale woonkamer is voorzien van openslaande deuren en een keuken in L-vorm met inbouwapparatuur.

Nagenoeg de gehele woning is v.v. laminaat.

De woning wordt aangeboden in de zeer aantrekkelijke koopgarant constructie.

Toewijzingscriteria:
1. Starter woonachtig in de gemeente Purmerend met een economische binding en minimaal 1 jaar ingeschreven bij Woonmatch Nederland
2. Huurder van Intermaris, die een (sociale) huurwoning leeg achterlaat

3. Overige kandidaten.

Hoe werkt het verder:
Met koopgarant koopt u een woning met een korting van 15%. Intermaris geeft terugkoop-garantie. Eventuele winst of verlies bij verkoop deelt u met Intermaris.

KOOPGARANTPRIJS € 263.500,- k.k.
(Taxatieprijs € 310.000,- k.k.)

Aanvaarding kan spoedig. Vaste project notaris. Verkoper is nooit bewoner geweest. Woning dient gebruikt te worden voor eigen bewoning.

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
265 m3
Woonoppervlakte
86 m2
Bouwjaar
2011
Energieklasse
A
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Stadsverwarming

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

×
×