Verkocht

Barcelonahaven 25

1448 KR
,
Purmerend

Vraagprijs:
€ 323.000,- k.k.

Terug

Beschrijving
Barcelonahaven 25

Koopgarantwoning: In de Weidevenne in Purmerend vindt u deze nette, ruime 3-kamer woning op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. De woning is aan de voorzijde gelegen aan een groenvoorziening, aan de achterzijde is de woning gelegen aan de gemeenschappelijke tuin. Voorzieningen zoals openbaar vervoer (bus/trein), winkels en het centrum van Purmerend zijn op korte afstand te vinden. Mede

Koopgarantwoning:
In de Weidevenne in Purmerend vindt u deze nette, ruime 3-kamer woning op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. De woning is aan de voorzijde gelegen aan een groenvoorziening, aan de achterzijde is de woning gelegen aan de gemeenschappelijke tuin. Voorzieningen zoals openbaar vervoer (bus/trein), winkels en het centrum van Purmerend zijn op korte afstand te vinden. Mede door de Melkwegbrug is het centrum van Purmerend fietsend en lopend zeer gemakkelijk bereikbaar en vlakbij.

De woning heeft de navolgende

Indeling

Aan de zijkant van het appartementencomplex is de entree, hier vindt u naast de brievenbussen ook de gemeenschappelijke berging en de toegang tot de achtergelegen gezamenlijke tuin. De entree tot dit appartement bevindt zich op de begane grond aan de tuinkant.

Indeling

entree, ruime hal met toegang tot de inpandige berging met wasmachine aansluiting, nette toiletruimte, 2 ruime slaapkamers en een geheel betegelde moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en radiator. De royale woonkamer is voorzien van openslaande deuren en een keuken met inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, oven en een keramische kookplaat.

De woning wordt aangeboden in de zeer aantrekkelijke koopgarant constructie.

Toewijzingscriteria:
1. Starter woonachtig in de gemeente Purmerend met een economische binding en minimaal 1 jaar ingeschreven bij Woonmatch Waterland;
2. Huurder van Intermaris, die een (sociale) huurwoning leeg achterlaat

3. Overige kandidaten.

Hoe werkt het verder:
Met koopgarant koopt u een woning met een korting van 15%. Intermaris geeft terugkoop-garantie en deelt mee in de waarde-ontwikkeling van de woning. De korting en waarde-ontwikkeling wordt bij verkoop met u verrekend. Zie hiervoor ook onze folder.

KOOPGARANTPRIJS € 323.000,- k.k.
(Taxatieprijs € 380.000,- k.k.)

Aanvaarding kan spoedig. Vaste project notaris. Verkoper is nooit bewoner geweest. Woning dient gebruikt te worden voor eigen bewoning.

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
280 m3
Woonoppervlakte
89 m2
Bouwjaar
2011
Energieklasse
A
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Stadsverwarming

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×

Download brochure