Beschikbaar

Unescolaan 24

1462 SC
,
Middenbeemster

Vraagprijs:
€ 507.500,- v.o.n.

Terug

Beschrijving
Unescolaan 24

REEDS 50% VERKOCHT, NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR! Kijk voor de beschikbaarheid van de woningen op www.nieuwbouw-middenbeemster.nl In De Keyser heerst een gezellige en dorpse sfeer, zoals je dat van de Beemster verwacht. In fase 6 en 7 van deze buurt komen in totaal 10 hoekwoningen met zo’n 118 tot 121 m2 woonplezier, 3 slaapkamers, een achtertuin en berging; bij 2

REEDS 50% VERKOCHT, NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!
Kijk voor de beschikbaarheid van de woningen op www.nieuwbouw-middenbeemster.nl

In De Keyser heerst een gezellige en dorpse sfeer, zoals je dat van de Beemster verwacht. In fase 6 en 7 van deze buurt komen in totaal 10 hoekwoningen met zo’n 118 tot 121 m2 woonplezier, 3 slaapkamers, een achtertuin en berging; bij 2 van de woningen is deze aangebouwd en 15 m2 groot. Het bruine of donkerrode metselwerk met de grijze kap en hoge ramen geven de woningen een warm en ruimtelijk karakter. Parkeren kan in de wijk, of bij enkele woningen zelfs op eigen terrein. Is jouw oog gevallen op de gemetselde dakkapel, zoek je juist meer bergruimte of past de speelse kopgevel wel bij jouw smaak? Ontdek ze snel verder!

Lekker veel (leef)ruimte

Via de entree aan de voorzijde stap je de hal binnen. Hier is naast de meterkast ook het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Vervolg je weg naar het woongedeelte. Deze open ruimte geniet door de hoge ramen van veel licht en verbindt koken, eten en wonen gezellig met elkaar. Voorin het huis is plek voor de leefkeuken, achterin voor de tuingerichte zithoek met een deur naar de achtertuin. En heb je de aangebouwde berging bij 2 van de woningen al gezien? Lekker, die ruimte!

Nog meer boven

Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet. De halve kopgevel of gemetselde dakkapel geeft de zolder bij enkele woningen net wat extra ruimte, maar je kunt met deze etage hoe dan ook nog alle kanten op. Ga je voor een logeerkamer of thuiskantoor? De mogelijkheden zijn er. Reserveer alleen een plekje voor de wasmachine en droger.

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
436 m3
Woonoppervlakte
118 m2
Energieklasse
A
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmte terugwininstallatie

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×
×

Download brochure