Beschikbaar

Kinderdijk 11

1462 SM
,
Middenbeemster

Vraagprijs:
€ 512.500,- v.o.n.

Terug

Beschrijving
Kinderdijk 11

REEDS 50% VERKOCHT, NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR! Kijk voor de beschikbaarheid van de woningen op www.nieuwbouw-middenbeemster.nl De buurt is groen, de architectuur landelijk en knus. Denk aan groene voordeuren, houten geveldelen en raamluiken, met een consistent en natuurlijk kleurenpalet dat samenhang creëert. In de Keyer fase 6 en 7 vind je straks 14 semibungalows die met 132 tot 138 m2

REEDS 50% VERKOCHT, NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!
Kijk voor de beschikbaarheid van de woningen op www.nieuwbouw-middenbeemster.nl

De buurt is groen, de architectuur landelijk en knus. Denk aan groene voordeuren, houten geveldelen en raamluiken, met een consistent en natuurlijk kleurenpalet dat samenhang creëert. In de Keyer fase 6 en 7 vind je straks 14 semibungalows die met 132 tot 138 m2 zeker niet op ruimte inleveren. De woningen beschikken over een losse of aangebouwde berging (à 15 m2) en soms ook over 1 of 2 parkeerplekken op eigen terrein. Zijn de kinderen gevlogen en is een gelijkvloerse woning voor jou de logische volgende stap? Dan sluit deze semibungalow met achtertuin daar perfect op aan.

Alles gelijkvloers

Via de entree aan de voorzijde loop je de woning binnen. Hier biedt de hal met separaat toilet, meterkast en trap naar boven toegang tot de woonkamer en leefkeuken. Vanuit de tuingerichte eetkamer loop je via de deur zo door naar de achtertuin, hoe fijn! Aan de achterzijde bevindt zich ook de slaapkamer met een badkamer ensuite. Deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Comfortabel wonen

De trap in de hal brengt je naar de 1e verdieping. Deze etage is voorzien van een techniekruimte, meerdere dakramen en is bij 4 van de woningen extra ruim dankzij de kopgevel. Dat maakt deze 2e slaapkamer lekker groot. Bij de overige woningen vul je deze etage van ca. 30 m2 nog naar wens in. Een logeerkamer, bergruimte of kantoor aan huis, de mogelijkheden zijn er.

Lees volledige beschrijving

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
544 m3
Woonoppervlakte
138 m2
Soort
Bungalow
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmte terugwininstallatie

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

Deel via WhatsApp

Kaart

Voorzieningen

  • Supermarkten
  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Banken
  • Parkeergarages

Street View

Video

Zonnegrens

Plan een bezichtiging

×
×
×

Download brochure