Terug

Omschrijving

Bouw jij liever je toekomstige vrijstaande droomhuis naar eigen ontwerp in Waterrijk? Ook dat is mogelijk, want in fase 3 komen naast de 42 woningen ook 5 vrije kavels in het aanbod. Deze vrije kavels liggen in het 3e cluster en hebben alle 5 een ideale ligging aan het water. Ontwerp met een door jou gekozen architect een huis dat

Bouw jij liever je toekomstige vrijstaande droomhuis naar eigen ontwerp in Waterrijk? Ook dat is mogelijk, want in fase 3 komen naast de 42 woningen ook 5 vrije kavels in het aanbod. Deze vrije kavels liggen in het 3e cluster en hebben alle 5 een ideale ligging aan het water.

Ontwerp met een door jou gekozen architect een huis dat op alle fronten voldoet aan jouw persoonlijke wensen en richt deze volledig naar eigen smaak in. Zo kun je eenvoudig de indeling wijzigen of een extra uitbouw toevoegen. En het mooie is dat je zodoende zelf bepaalt hoe groot jouw tuin wordt.

Eén ding staat vast, een kavel in Waterrijk Oosthuizen is een perceel met veel mogelijkheden in een groene en waterrijke omgeving!

Lees volledige beschrijving

Heeft u interesse? Neem contact op met:

Marc Jonk

0299 - 420 097

06 - 5113 83 12

marc@sopar.nl

Deel via WhatsApp

Kenmerken

Overdracht

Aantal bouwnummers
5

Bouwvorm

Objecttype
Bouwgrond
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Liggingen
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk

Buitenruimte

Tuintypen
Tuin rondom

De bouwnummers van het type Kavel

×