Prijs
€ 442.500,- t/m € 590.000,-
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte van
118 m2
Woonoppervlakte tot en met
138 m2
Perceeloppervlakte van
122 m2
Perceeloppervlakte tot en met
301 m2

Beschrijving
De Keyser deelplan 6 en 7 Fase 1 - Middenbeemster

———————————— 70% VERKOCHT! Schrijf je snel in op de website, nog maar een aantal woningen beschikbaar! De koopsommen zijn exclusief het uitgekozen meerwerk, kijk voor de actuele prijzen op de projectwebsite. De Keyser Middenbeemster is een gezellig dorp in De Beemster, één van de bekendste polders van de wereld. De Keyser is een woonbuurt, die staat voor ‘dorps wonen’: je

————————————
70% VERKOCHT!
Schrijf je snel in op de website, nog maar een aantal woningen beschikbaar!

De koopsommen zijn exclusief het uitgekozen meerwerk, kijk voor de actuele prijzen op de projectwebsite.

De Keyser
Middenbeemster is een gezellig dorp in De Beemster, één van de bekendste polders van de wereld. De Keyser is een woonbuurt, die staat voor ‘dorps wonen’: je ontmoet er buurtgenoten en geniet er van rust, ruimte, groen en water. De opzet van het plan is typisch ‘des Beemsters’, met polder- en waterwegen die de hoofdverdeling bepalen en kleine aftakkingen in de vorm van fietspaden, wandelroutes en groenzones. Wie hier woont, geniet van alles wat Middenbeemster zo leuk maakt en profiteert daarbij van wonen in een bijna energieneutraal nieuwbouwhuis.

Laatste deelplannen in verkoop
Dit is jouw laatste kans op een woning in De Keyser. Deelplannen 6 en 7 is opgedeeld in twee fases en bestaat uit een gevarieerd aanbod van hoek- en rijwoningen tot aan semi-bungalows, 2-onder-1 kap woningen en vrijstaande woningen. De verschillende woningtypes staan op ruime kavels met goeie zonligging, zijn voor een deel gelegen aan water en een aantal woningen hebben zelfs een vrij uitzicht over het uitgestrekte weiland. De plantsoentjes en speelvelden zorgen ervoor dat de buurt super kindvriendelijk is.

Fase 1 bestaat uit semi bungalows en rijwoningen. De verkoop is in volle gang. Een aantal woningen zijn nog beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod op de projectwebsite www.nieuwbouw-middenbeemster.nl en vraag direct een optie aan.

De 40 woningen in fase 2 zijn inmiddels ook in verkoop. Deze fase bestaat uit 2-onder-1 kap, vrijstaande- en rijwoningen. De rijwoningen worden volledig uitgevoerd in hout, een uniek aanbod in De Keyser. Houtbouw betekent een aanzienlijke energiebesparing doordat houtvezels een hoge isolatiewaarde hebben. En niet onbelangrijk; door de zonnepanelen op het dak is de energierekening te verwaarlozen. Dat is goed nieuws in tijden dat de energiekosten alleen maar stijgen!

Inschrijven voor fase 1 en 2 kan via de projectwebsite www.nieuwbouw-middenbeemster.nl

De video is gemaakt door: World Wide Socials

Lees volledige beschrijving

Woningtypes

Tussenwoning

Semi-Bungalow

Hoekwoning

Bouwnummers

Middenbeemster – Tussenwoning 758ong – 758

Middenbeemster – Tussenwoning 757 – 757

Middenbeemster – Semi-Bungalow hoekwoning 763 – 763

Middenbeemster – Semi-Bungalow geschakeld 716 – 716

Middenbeemster – Semi-Bungalow tussenwoning 627 – 627

Middenbeemster – Hoekwoning 756 – 756

Middenbeemster – Hoekwoning 711 – 711

Middenbeemster – Hoekwoning 622 – 622

Middenbeemster – Hoekwoning 604 – 604

×