Oosthuizen – Semibungalow 8 – 8

1474, Oosthuizen
€ 455.000,-
Onder optie

Omschrijving

In Waterrijk fase 3B komen in totaal 40 woningen, waaronder 6 comfortabele semi bungalows. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen liggen verspreid over 2 woningclusters. Ze verschillen allemaal in detaillering, maar hebben een stijlvol landelijk klassiek karakter als overeenkomst.

Wil jij juist graag iets kleiner wonen, maar wel kunnen genieten van een fijne living met keuken, 2 slaapkamers en een heerlijke tuin in een groene en waterrijke omgeving? Dan is dit je kans!

De sfeer van vroeger met alle comfort van nu.

De bovenste geveldelen van de semi bungalow zijn van hout. Met de Oudhollandse dakranden rond de topgevel en contrasterende deurkozijn straalt deze woning klassieke en landelijke luxe uit.

De 3-kamer semi bungalows hebben een woonoppervlakte van ca. 104 m2 en staan op een perceel van ca. 282 tot 318 m2. Op de eerste verdieping vind je 2 ruime slaapkamers en de badkamer met een 2e toilet. De elektrische fietsen rij je eenvoudig de aangebouwde berging van 18 m2 in. En de auto? Die parkeer je uiteraard op 1 van de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Hier woon je in de sfeer van vroeger met alle comfort van nu.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 455.000,-

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Bungalow
Type
Twee onder één kapwoning
Liggingen
Buiten bebouwde kom

Indeling

Woonoppervlakte
104 m2
Inhoud
425 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Aangebouwd hout